Diablo® III

[NEW] 3/13 - Issues Creating Game / Latency Reports

(Locked)

seems to be working on my end just fine, had 1 game in past few hours where i got stuck at loading screen. but no lag spikes.
sydney aus here...up to 2000msec

insane
still failing to join games. its been over 8 hours this is bull !@#$.
Still having issues of timing out and disconnecting after failing to create a game. 3/14/14 7:20am CDT
Target Name: N/A
IP: 12.130.247.37
Date/Time: 3/14/2014 8:26:38 AM to 3/14/2014 8:27:18 AM

2 5 ms 5 ms 5 ms 5 ms 4 ms 5 ms 5 ms 5 ms 5 ms bas1-southpickering18_lo0_SYMP.net.bell.ca [64.230.200.175]
3 4 ms 5 ms 4 ms 5 ms 54 ms 4 ms 4 ms 33 ms 4 ms agg1-toronto21_5-3-0_100.net.bell.ca [64.230.57.100]
4 N/A N/A 19 ms N/A N/A 18 ms N/A N/A 18 ms bx4-chicagodt_xe0-1-1-0.net.bell.ca [64.230.186.110]
5 17 ms 29 ms 19 ms 17 ms 19 ms 19 ms 19 ms 22 ms 19 ms [12.249.212.9]
6 417 ms 419 ms 417 ms 417 ms 414 ms 417 ms 418 ms 419 ms 416 ms cr1.cgcil.ip.att.net [12.122.99.22]
7 421 ms 417 ms 421 ms 415 ms 416 ms 416 ms 415 ms 419 ms 419 ms cr2.dvmco.ip.att.net [12.122.31.85]
8 418 ms 419 ms 419 ms 414 ms 416 ms 420 ms 416 ms 415 ms 418 ms cr1.slkut.ip.att.net [12.122.30.25]

9 82 ms 84 ms 84 ms 85 ms 85 ms 83 ms 85 ms 83 ms 84 ms cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.30.30]
10 81 ms 165 ms 81 ms 80 ms 81 ms 81 ms 81 ms 81 ms 177 ms gar20.la2ca.ip.att.net [12.122.128.181]
11 82 ms 81 ms 281 ms 82 ms 82 ms 81 ms 82 ms 81 ms 81 ms 12-122-254-234.attens.net [12.122.254.234]
12 418 ms 419 ms 417 ms 413 ms 416 ms 430 ms 417 ms 415 ms 417 ms mdf001c7613r0004-gig-10-1.lax1.attens.net [12.129.193.250]
Still very high latency, takes forever to load. Very buggy. Please fix this.
Same Problem with latency, just jumped on this morning 7:30 am eastern time the Americas I was able to create a game but lag was still there. :-(
6 hours and no post from bliz they are to bussy lineing their gready pockets to care
I am shocked I called it a night last night. Went to sleep and 7 hours latter its still not fixed. Truly amazing. Did they work on this problem at all over night.
Yeah I'm experiencing HUGE lag issues, None of these issues appeared before the latest patch involved the reset quest changes! I also had trouble earlier creating a game? Does anyone know what the issue really is? Did the increase in players fluctuate that much because of that one tiny reset quest patch?
Go read up on these guys who are the ones causing all the problems:

https://www.facebook.com/XOCommunications
still issues!
03/14/2014 06:08 AMPosted by Abomb247
I am shocked I called it a night last night. Went to sleep and 7 hours latter its still not fixed. Truly amazing. Did they work on this problem at all over night


I also called it a night around 23:00 hrs EDT. But tbh, at this point I'd be shocked if everything was fixed. 4days and counting.
Bell Canada
Toronto Ontario
No change from before 1000-2500Latency spikes
no change. i think it is actually worse. Playing in Americas region. Now even pub games lag out within the first 3 minutes or if the action gets fast and furious. All good in town still. 've already submitted a ticket. Guess i'll go update that ticket then.
03/13/2014 11:42 PMPosted by Skullcaller
Here's the thing about "Always On" DRM: it will NOT be practical until the following two things happen:

1. EVERY computer that's connected to the Internet is connected via FTTM (Fiber To The Modem). This will be the only way to have ABSOLUTELY reliable Internet connectivity (not to mention a SUPERFAST one). FTTM would mean that EVERY bit of Internet cabling would be fiber optic only (this means NO coaxial cabling AT ALL). This would include the cable that goes from the wall jack to the modem being a fiber optic cable. I do not think that there will be universal FTTM until at least 20 years in the future.

2. Servers are hot-updateable. This means that servers would NOT need to be taken down to receive software or even HARDWARE updates/upgrades.

So, until these two things happen, Always-On DRM will NOT be practical; and will be every gamer's bugbear!

eh your wrong. Everquest 1 has been doing it for 13 years+
Still unable to play this has been going on for 3 days now (since tuesday's maintenance) !!!

As soon as I join a game i lag so much that I'm dead before i can even see my character appear.

BLIZZARD DO SOMETHING AND STOP POSTING THAT IT IS FIXED !!!!
Posts: 3
Just made a game and ran fields and so far it seems to be working.
11:50 am EST
900ms to 1500ms
Still unplayable
Bell fiber Quebec city

Please fix this.
Looks like certain ISPs on the East and Central time zones are the culprit, not Blizz. Contact the isp for assistance. Could be traffic, interruption in the line, etc.
Edited by WheelsD3#1849 on 3/14/2014 9:04 AM PDT
This topic is locked.

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]