Diablo® III

Beta System Requirements

100 Orc Hunter
11445
Posts: 611
Because so many people keep requesting it:


http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=40446




Diablo III Beta System Requirements



Please note that these system requirements are only for the Diablo III Beta, and are likely to change before the retail release.

MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS


PC
OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) with DirectX® 9.0c
Processor: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 4400+
Video: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better

Mac
OS: Mac® OS X 10.6.8 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo
Video: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better

All Platforms
HD Space: 12 GB available HD space | Memory: 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista®/
Windows® 7 users, 2 GB for Mac® users) | Drive: DVD-ROM drive | Internet: Broadband Internet
connection | Display: 1024x768 minimum display resolution

(Note: Be advised that some wireless connections do not meet the minimums required to be a true Broadband Internet connecton. Wireless results may vary.)



RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS


PC
OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) | Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz
or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Memory: 2 GB RAM | Video: NVIDIA® GeForce® 260 or
ATI Radeon™ HD 4870 or better

Mac
OS: Mac® OS X 10.7 or newer | Processor: Intel® Core 2 Duo | Memory: 2 GB RAM
Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better


Reply Quote
Posts: 100
MAC users how's your performance running beta? Trying to get an idea how my MPB 13" (nvidia 320m) will run the game? Anyone out there? Thanks.
Reply Quote
Posts: 14,227
I think I'm probably right on the edge of not being able to play it. Processor wise.
Reply Quote
Posts: 100
09/08/2011 08:31 AMPosted by GeminiEclips
I think I'm probably right on the edge of not being able to play it. Processor wise.


What are your specs bro?
Reply Quote
- Diablo III
85 Blood Elf Paladin
ten
2715
Posts: 8,168
sorry I'm awful with computers, but does this then mena my processor doesn't meet the requirements?

CPU Type: Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
CPU Speed: 2.35 GHz


That CPU will run it.
Reply Quote
Posts: 100
sorry I'm awful with computers, but does this then mena my processor doesn't meet the requirements?

CPU Type: Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
CPU Speed: 2.35 GHz


You're fine in terms of CPU requirement, what GPU (graphics processor) does your system have?
Reply Quote
85 Human Paladin
1440
Posts: 738
sorry I'm awful with computers, but does this then mena my processor doesn't meet the requirements?

CPU Type: Intel® Core™2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
CPU Speed: 2.35 GHz


You are fine.
Reply Quote
Posts: 100
hunts you're good bro.
Reply Quote
85 Blood Elf Paladin
0
Posts: 18
I know I need to upgrade.

My CPU is an AMD opteron 165 (dual core 1.8ghz)

GPU is 2x 9600gt in SLI.

I'm guessing I'm out till I can upgrade.

I did not meet the system reqs for Rift either, but I ran the game fine, maybe that will be the case here. Can only hope!!!
Edited by Stönechin on 9/8/2011 8:55 AM PDT
Reply Quote
100 Orc Hunter
11445
Posts: 611
Any of the "Core" processors will run it, the Pentium 4-D covers basically everything in an LGA775+ socket. So LGA775, 1166, 1366 -- any intel cpu in one of thise should run it.

X1950 was a *real* low end ATI card -- AGP if I recall correctly -- if you have PCI Express ATI you will be able to run it.

I don't know enough of the AMD CPU's to comment...
Likewise the nVidia.


Reply Quote
Posts: 100
I know I need to upgrade.

My CPU is an AMD opteron 165 (dual core 1.8ghz)

GPU is 2x 9600gt in SLI.

I'm guessing I'm out till I can upgrade.

I did not meet the system reqs for Rift either, but I ran the game fine, maybe that will be the case here. Can only hope!!!


Yoou should run fine specially since you running in SLI mode.
Reply Quote
Posts: 103
Hows my CPU? =<

CPU Type:
Intel® Core™ i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz

1.60GHz, Am I screwed?
Reply Quote
if anyone wants to check it out I made a video comparison of the different video settings in game...(low settings still look really good!)
Reply Quote
Posts: 103
Hows my CPU? =<

CPU Type:
Intel® Core™ i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz

1.60GHz, Am I screwed?



the 2.8 ghz on the requirements is for a single core. your quad core will be fine.


Thank you, getting anxious. :P
Reply Quote
Posts: 100
09/08/2011 09:32 AMPosted by fludDAstud
if anyone wants to check it out I made a video comparison of the different video settings in game...(low settings still look really good!)


I saw your video, it did look good indeed! Thanks for that!
Reply Quote
85 Tauren Paladin
6100
Posts: 16
Think ill be able to run it all? Beta and full?

CPU Type:
Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
CPU Speed:
2.42 GHz
Video Card Model:
NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX
Video Card Memory:
3.97 GB

Well i know i can run it.. but will it be smooth?!?
Edited by Karlmarxman on 9/8/2011 9:44 AM PDT
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]