Diablo® III

says "Not Supported?"

18 Worgen Rogue
0
Posts: 71
"We have detected that your video card is not supported by
Diablo III Beta.

Operating system: Windows 7 Service Pack 1
Video Card: ATI Radeon HD 5670

Maybe I should get beta to find if I am supported or not?:D...pls?

I have resorted to playing wow and lol- ease my pain and give me a taste of the single most anticipated game of my life>.<
Edited by Truthfully on 10/25/2011 11:56 AM PDT
Reply Quote
85 Human Mage
2060
Posts: 12
The 5670 isn't supported? Uh-oh. I have two of those in my rig.
Reply Quote
Posts: 1,836
Update video driver. That will fix it.
Reply Quote
Posts: 456
Ya I think that is a drivers issue. I have heard talk of a few people in the beta getting that message with their evga 460. Said people had to update their drivers to get stuff working.
Reply Quote
18 Worgen Rogue
0
Posts: 71
driver is up 2 date- and couldnt find a problem
Reply Quote
Posts: 1,223
10/25/2011 11:56 AMPosted by Truthfully
driver is up 2 date- and couldnt find a problem


Did you check your PEBKAC driver?
Reply Quote
18 Worgen Rogue
0
Posts: 71
do not know what a pebkac driver isO.O
oh...lol
Edited by Truthfully on 10/25/2011 12:03 PM PDT
Reply Quote
85 Human Mage
2060
Posts: 12
Very strange. According to their recommended settings it should be supported. As a recommended card they say the HD 4670 or better.

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=40446
Reply Quote
Posts: 1,742
10/25/2011 11:39 AMPosted by Truthfully
Maybe I should get beta to find if I am supported or not?:D...pls?


I hope that works for you. Nice.

Reply Quote
Posts: 7,873
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3341768200

While there's no actual resolution posted, Blue suggests rolling back your driver like Ktap suggests above.
Reply Quote
Posts: 1,742
10/25/2011 12:34 PMPosted by Skyfire
While there's no actual resolution posted, Blue suggests rolling back your driver like Ktap suggests above.


Everything I've read suggests the same. Good luck, Truthfully.
Reply Quote
Posts: 925
It is caused by a bad driver install/update. What you need to do is find a drive cleaner program and uninstall the video card then reboot into safe mode by pressing f8 while the cpu is booting in safe mode run a drive cleaner and once that is done reboot. Now once you are back into normal windows install the latest drivers that you have already downloaded and placed on your desktop before starting the above fix.

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/


video drive cleaner program
Edited by Kinetic on 10/25/2011 12:54 PM PDT
Reply Quote
Posts: 431
10/25/2011 11:52 AMPosted by Ham
Update video driver. That will fix it.


This... fixes problems I have with most other games I would think it would work here too.
Reply Quote
Posts: 925
10/25/2011 01:14 PMPosted by Honor
what about AMD Radeon HD 6800?


What about it? highish end card
Reply Quote
Posts: 5,575
10/25/2011 01:16 PMPosted by Kinetic
what about AMD Radeon HD 6800?


What about it? highish end card


yea i asked too early... (before reading the resolve)
Reply Quote
Posts: 925
10/25/2011 01:16 PMPosted by Honor


What about it? highish end card


yea i asked too early... (before reading the resolve)


Ahh cool, if you have the issues the drive cleaner following the steps I know blues have posted about it in the bug section with issues of the same type.
Reply Quote
Posts: 5,575
ill keep that in mind once i get my hands on this ^^
Reply Quote
Posts: 720
This will most likely not stop you form playing diablo III. I assume there will be a click-through and it would continue to load the game... if it bothered to mention it at all.
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]