Diablo® III

WARNING! Game breaking bug spotted error 3006

http://www.teamliquid.net/video/streams/TheGDStudio

level 50, and im here waiting ur !@#$ing patch. Nobody will buy ur %^-*ing Titan.


Holy anger batman.

Are you seriously this upset because you have to wait a little bit longer?

12 hours waiting for play, im eu. 8 hours realease before u.
05/15/2012 04:54 AMPosted by Fraktel
So, how did the beta not catch this?


It didn't exist in beta, that's how.

I was in the beta from Dec 2011 through May 2012, played avidly all patches, leveled all classes to 13 multiple times. I always would put the best shield I could find on the Templar, to reduce his chances of taking a dirt nap when fighting the Skeleton King. I must have equipped dozens and dozens of shields on him throughout the course of the beta, while playing a DH or other the classes, and I never encountered this bug. Also, I never saw anyone else ever mention this in the beta bug report forum, and I frequented that forum regularly for 6 months. This is a new bug.
Edited by Cryogen#1749 on 5/15/2012 6:27 AM PDT
@ Drumith Yes we !@#$ing are upset. You have no idea how it feels because you didn't experience it. Now %^-* and get back to WoW. We've been waiting for this game for 12 years and now we can't enjoy it because Blizzard !@#$ed up. Imagine how I feel pal!
bump
Half way threw act 2 and went to trade shield out for a rare one and BAM...Freeze and now 3006 error. I thought this only happened before jondar...Also I traded out shield once before and this didn't happen. FIX PLZ!!
05/14/2012 11:20 PMPosted by Lylirra
How did could this have possibly slipped past quality control?


The will of the templar is stronger!

Ahahaha, awesome.
Stuck with 3006 and I've not switched with templar.
Still no blue post, Zzzzzzzzzzzzzzz.
the poopsock got lucky this time due to 3006
90 Human Rogue
0
Group of 4 of us, in town of Act 2 & had this happen. Game just stopped responding and we all had to force quit. Now we're all stuck with the 3 tick boxes trying to log in before getting 3006 error :'( Cant seem to fix it...
Edited by Fulrem#1660 on 5/15/2012 6:37 AM PDT
TY a lot for the info ;)
I got the error 3006 when I tried to log into the game for the first time. I restarted the client and was able to get in on the third try.
25 Undead Mage
9160
05/14/2012 11:02 PMPosted by Lylirra
so how do you avoid this?


It's a very specific issue. You'd need to a) create a Demon Hunter, b) loot a shield, and then c) trade it to your templar before killing Jondar and hiring him. If you avoid just one of those requirements, you should be able to avoid this particular disconnect.


See, the thing is this that Blue post is telling people they're safe as long as they equip a shield to a Templar after killing Jondar and hiring him but they're wrong! People need to know it's not safe to equip a shield to a Templar at any time!
I did not trade shield with Templar mine just stopeed working and when i try to relog its says error3006.....
D3ath

Stuck with 3006 and I've not switched with templar.


just keep trying, took me about 20 minutes at 4am est to get in but i was able too...im at work now and game is logged in ...just got past SK:))
90 Orc Warrior
5895
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4916972036

The thread was started 3 days ago... yes it has been edited, but I'm pretty sure I read about this bug when I first read the post. Can you say "RTFM" ?


"When playing a Demon Hunter, giving a shield to your Templar before you kill Jondar and hire him can disconnect you from Battle.net."

This is BLATANTLY INCORRECT.

From my personal experience I was frozen attempting to equip a shield to my follower nearly 20 minutes AFTER Jondar. Others are reporting the same bug on the other classes. So if you somehow feel that informing people of a bug that has yet to be edited into the known issues list is useless crying then you're just trolling.


Your tears feed me.
Twiddle. Please fix the bug so I can play ;)
25 Undead Mage
9160
05/15/2012 06:49 AMPosted by Chalent
I did not trade shield with Templar mine just stopeed working and when i try to relog its says error3006.....


As long as you didn't attempt to swap a shield to your Templar your game should login after a few attempts. If not, you should attempt to flush your DNS and/or restart your modem.
http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/223059-warning-game-breaking-bug-spotted-error-3006/
This topic has reached its post limit. You may no longer post or reply to posts for this topic.

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]