Diablo® III

Launcher pops up, press PLAY is not launching

So the launcher pops up, everything is downloaded to 100%, the PLAY button lights up green, I click it, it says launching...and just sits there. Nothing. I have been up for hours waiting for this like many others. Please help or direct to help for this. Thank you.
Reply Quote
85 Blood Elf Mage
4285
Posts: 3
Same. updating files finishes, full green bar. Hit play button. It turns grey and I just have 'launching...' under the bar :-/
Reply Quote
Posts: 5
same.... sad in pants :(
Reply Quote
Posts: 14
My wife had this issue. After 5-10 minutes it actually launched, giving some sort of warning about her anti virus program.
Reply Quote
85 Human Rogue
1925
Posts: 2,525
same. win7 64bit, all antivirus etc turned off, running as admin. worked fine earlier today
Reply Quote
Posts: 11
Been having same problem for hour and half. Last night around 8PM EST I was able to launch game no problems, watch opening cinematic, set graphics options.

Now this.....
Reply Quote
i have been stuck and also on the phone with people from support.... noone is able to solve whats going on. whaaaaaaaaaaat. SAME EXACT PROBLEM with the PLAY BUTTON
Edited by mattoc#1266 on 5/15/2012 1:10 AM PDT
Reply Quote
Posts: 5
i feel like my computer is getting dirtier as we speak just by having all my anti-virus is down.... so dirty :(
Reply Quote
Posts: 5
i feel relieved not to be the only one :D! brothers and sisters in arms !!
Reply Quote
85 Orc Warrior
5430
Posts: 65
05/15/2012 01:08 AMPosted by Sourlowsx
same. win7 64bit, all antivirus etc turned off, running as admin. worked fine earlier today

same.
Reply Quote
Posts: 11
Any info on this?
Reply Quote
Posts: 5
your guess is as good as ours :<
Reply Quote
85 Human Rogue
1925
Posts: 2,525
ive tried rebooting several times, ending agent.exe and reopening the launcher as had worked for some people getting the 'failed to read required file' error. id rather just go to sleep but i made a very poor life decision and drank energy drinks earlier in anticipation of this game.
Reply Quote
90 Blood Elf Warlock
12560
Posts: 36
I wouldn't feel half as bad if I could even just get to the login page. At least I'd know my copy of D3 works. I can't believe I wasted my leave for this nonsense.
Reply Quote
85 Blood Elf Death Knight
9435
Posts: 3
Try right clicking the shortcut for the launcher and selecting run as admin.
Reply Quote
90 Blood Elf Warlock
12560
Posts: 36
Already did that multiple times, tried the agent.exe thing as well, set p2penable to both true and false, turned off my anti-virus, whatever I could think of. Couple of my friends are already at lvl 5 and I still can't get this game to launch.
Reply Quote
Posts: 5
well i'm glad i made my vacay for July.... should work then i hope :D
Reply Quote
85 Human Rogue
1925
Posts: 2,525
it randomly worked. try restarting the launcher, blizz literally just changed something. youll notice the interface on the launcher has changed from what it was a few mins ago

ill move on to the other errors now, ty ;)
Reply Quote
er i have the same problem. I could easily get on the login screen this morning but now i can't get past the launch screen. It says 100% but when i click the play button it goes grey.

Blizzard staff help pls!
Reply Quote
Posts: 245
Same problem..

I try reinstall 2 times and nothing... =/
Edited by GusYavoO#1337 on 5/15/2012 1:33 AM PDT
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]