Diablo® III

1.0.3 FPS Display

Posts: 15
After patching to 1.0.3 and starting my game I hit Ctrl+R to display my FPS. The FPS display now constantly displays my FPS as "0" and does not change. Just thought I should let you guys know.
Reply Quote
Posts: 1,127
Yep, same. This is pretty big for people who don't have great machines. It's very useful to know what my frame rate is, especially with a patch that claims improvements were made to the client.
Reply Quote
MVP - Technical Support
Posts: 4,670
View profile
Was just on my way here to post this. Same problem. :(
________________________________________________
The wise speak only of what they know. - J.R.R. Tolkien
CORE I7 3.8GHz | 12GB RAM | ATI 5970+5870 | F120 SSD
Live WoW Tech Support: irc://chat.freenode.net/wowtech
Reply Quote
I'm having the same issue.
Reply Quote
"FPS: 0"
Display error confirmed for client running on MacOS 10.7.4.

Updated to add:

Known issue, apparently: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4916972036
Edited by truthseeker#1278 on 6/19/2012 3:41 PM PDT
Reply Quote
Posts: 15
Until Blizzard fixes this issue I would suggest everyone start using 3rd party FPS overlay software such as FRAPS. I believe Game Booster 3 has an FPS overlay option as well. I prefer the one on FRAPS though.
Reply Quote
Posts: 15
Was just on my way here to post this. Same problem. :(
________________________________________________
The wise speak only of what they know. - J.R.R. Tolkien
CORE I7 3.8GHz | 12GB RAM | ATI 5970+5870 | F120 SSD
Live WoW Tech Support: irc://chat.freenode.net/wowtech


Gotta know how many hundreds of frames per second your rig is getting with vertical sync off huh? lol

Wish I could afford to put that much into mine. I would have gone with Nvidia. ATI cards have always had faulty fans that burn out after awhile.
Reply Quote
blizzard please fix this im at 0 fps and i have a decent system
8 gb ram
Amd Radeon hd 5750 1g ddr5 card
Amd fx 8120
i should not have any problems with this game and yet i do
maybe a 3 month break is what i need
Reply Quote
Posts: 242
I was waiting for my friend for a run of Act 1 Inferno and I decided to check my FPS... It said 0... In return, I said "Lies!". Ended up being considerably funny for a moment.
Reply Quote
Bump. Any fix or blue reply on the matter yet?
Reply Quote
90 Blood Elf Death Knight
11610
Posts: 4
Bump. 1.0.3b still exhibiting the 0 FPS bug.

(Mac client on OSX 10.7.4)
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]