Diablo® III

The game connection has been lost, again

Posts: 43
The game connection has been lost: Your client has been disconnected from the server.

^^^^^^^^ The above message is what I see about every 5 - 10 minutes of gameplay, I can hardly even play in a group let alone trying to play solo, I lose everything in the game and cannot rejoin and pick up my drops when i'm in solo.


THIS NEEDS TO BE FIXED. NOW.
Reply Quote
Support Forum Agent
Posts: 37,045
KDRI

Can you post some network information?

* Windows Xp, Vista, or 7 (also include if it's a 32 or 64 bit version)
* Firewall (McAfee, Norton, ZoneAlarm, etc.)
* Network Adapter brand, model, driver date, and driver version number (Steps below)

1. Click Start.
2. Click Control Panel.
3. Double-click on the System icon (in Windows XP, you may need to click Switch to Classic 4. View on the left hand side of the screen).
5. Select the Hardware tab.
6. Click on Device Manager
7. Expand the section labeled Network Adapters.
8. Right-click on your network card and select Properties.
9. Click on the "Driver" tab at the top


* Router brand and model # (this should be printed somewhere on the front or back or bottom)
* Cable or DSL Modem brand and model #(this should be printed somewhere on the front or back or bottom)
* ISP (Internet Provider)
* Is the connection wired or wireless
* Location (City, State)
* Traceroute ( http://us.battle.net/support/en/article/performing-a-traceroute )
______________________________________________________
I'm available Monday through Friday from 11AM to 8PM Pacific Time
Support Contact Information
Reply Quote
happening to me aswell,

Tracing route to 12.129.209.68 over a maximum of 30 hops

1 <1 ms <1 ms <1 ms xxx.xxx.x.x
2 9 ms 9 ms 7 ms 11.1.0.1
3 12 ms 10 ms 12 ms rc2sc-tge0-0-2-0-2.wp.shawcable.net [64.59.176.242]
4 11 ms 14 ms 16 ms rc1nr-tge0-8-1-0.wp.shawcable.net [66.163.73.169]
5 24 ms 33 ms 23 ms rc2so-tge0-15-5-0-1.cg.shawcable.net [66.163.77.202]
6 25 ms 27 ms 37 ms xe-11-1-3.edge4.Chicago3.Level3.net [4.53.98.85]
7 32 ms 25 ms 36 ms vlan52.ebr2.Chicago2.Level3.net [4.69.138.190]
8 27 ms 24 ms 25 ms 4.69.158.149
9 33 ms 24 ms 25 ms 192.205.37.149
10 79 ms 81 ms 79 ms cr1.cgcil.ip.att.net [12.122.133.162]
11 82 ms 81 ms 80 ms cr2.dvmco.ip.att.net [12.122.31.85]
12 82 ms 83 ms 81 ms cr1.slkut.ip.att.net [12.122.30.25]
13 83 ms 84 ms 80 ms cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.30.30]
14 78 ms 77 ms 77 ms gar29.la2ca.ip.att.net [12.122.129.241]
15 78 ms 78 ms 203 ms 12-122-254-234.attens.net [12.122.254.234]
16 76 ms 77 ms 79 ms mdf001c7613r0004-gig-10-1.lax1.attens.net [12.129.193.250]
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.

Using shaw internet, from Manitoba, Canada. D-link router, played since release 1st time this has happened.
Reply Quote
Same thing has been happening to me since the hotfix patch Oct 31.

Tracing route to 12.129.209.68 over a maximum of 30 hops

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 10 ms 9 ms 11 ms te-6-2-ur04.wchicago.il.chicago.comcast.net [68.87.229.149]
4 16 ms 15 ms 15 ms te-1-6-0-2-ar01.area4.il.chicago.comcast.net [68.87.210.145]
5 14 ms 23 ms 23 ms 68.86.95.9
6 14 ms 14 ms 14 ms pos-1-6-0-0-pe01.350ecermak.il.ibone.comcast.net [68.86.87.130]
7 17 ms 14 ms 14 ms 192.205.37.21
8 91 ms 75 ms 87 ms cr2.cgcil.ip.att.net [12.122.132.158]
9 77 ms 74 ms 74 ms cr1.cgcil.ip.att.net [12.122.2.53]
10 74 ms 77 ms 76 ms cr2.dvmco.ip.att.net [12.122.31.85]
11 78 ms 79 ms 75 ms cr1.slkut.ip.att.net [12.122.30.25]
12 77 ms 75 ms 75 ms cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.30.30]
13 159 ms 82 ms 71 ms gar29.la2ca.ip.att.net [12.122.129.241]
14 76 ms 76 ms 75 ms 12-122-254-234.attens.net [12.122.254.234]
15 73 ms 73 ms 73 ms ns1326.ztomy.com [206.16.68.46]
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.

Linksys Router Model # WRT310N
Cable Modem Motorola Surfboard SB5120
Comcast service provide
Wired connection
From a suburb of Chicago, IL

Please help!!! I would like to start playing again.
Reply Quote
This has just started happening to me over the last few days for no reason at all. Its very annoying as others have said about getting your 5nv stacks then being disconected for no apparent reason. anyone got any info to try and stop it or what to do next its doing my head in now. :(
Reply Quote
This often happens to me as well. I wish blizzard would return a feature from diablo 2 and allow players to rejoin a game shortly after leaving the game if that game has been open for some time. I have disconnected at least twice on diablo fight alone in inferno, plus many other times. Sure, all the gold and experience I've earned are maintained, but stacking NV and then getting to your destination only to return to character screen and lose it all is maddening. For me, a large part of the problem is my ISP, which makes me miss AOL dial-up as far as remaining connected.
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]