Diablo® III

rubberbanding constantly.

the classic rubberbanding from d2 has been annoying me for the past week. I assume it's linked to me being a wizard and teleporting.

two days i literally "teleported" halfway across the bridge of korsikk. backwards. I guess it didn't recognize my teleport till i had ran pretty far then teleported me back to where i had pressed the keybind to teleport in the first place.

My latency in game always hovers around 80ms, in the green. 30 meg internet connection.

Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.120830-0334)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: G1.Guerrilla
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 980 @ 3.33GHz (12 CPUs), ~3.3GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6142MB RAM
Page File: 3602MB used, 8680MB available
Card name: NVIDIA GeForce GTX 670
Display Memory: 4042 MB
Dedicated Memory: 1994 MB
Shared Memory: 2047 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]