Diablo® III

AUSSIE PLAYERS 12/12 3007 cant log in ?

MVP - Diablo III
View profile
Hmm, I've asked Blizz to check whats going on, hopefully hear something soon.

I'm on Internode here, anyone on node but can't login?
________________________________________________
Twitter: @Narull | ANZ Diablo III MVP
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6490399005 - Narull's Hardcore Challenge.
There not spelling mistakes, Im speaking 'Ye Old English'
I'm in melbourne and I cannot login either, I checked up with a couple firends and some major forums in Asian Area but playing on American Server. Almost 99% of the players are having the same issue, so i'm guessing it's the problem related to the IP and Aus has just been counted as in the region of Asian IP ?
2 houers away from sydney in maitland error 3007 for me also and it dosent even get the first green tick on conecting b4 the error pops up :(
12/11/2012 01:18 PMPosted by Omrakos
The SG region is still not up yet totally from maintenance. We'll need to see if after it's up, the problem still exists or not.


from the tech forum...
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7393179277
Hmm, I've asked Blizz to check whats going on, hopefully hear something soon.

I'm on Internode here, anyone on node but can't login?
________________________________________________
Twitter: @Narull | ANZ Diablo III MVP
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6490399005 - Narull's Hardcore Challenge.
There not spelling mistakes, Im speaking 'Ye Old English'


Not me, but I am with Telstra, so I don't think it is a provider issue...
MVP - Diablo III
View profile
1.0.6.13644 is working client version for those asking.

It doesn't seem to be a SG server issue as my laptop has the enSG client and can login fine. hmm
________________________________________________
Twitter: @Narull | ANZ Diablo III MVP
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6490399005 - Narull's Hardcore Challenge.
There not spelling mistakes, Im speaking 'Ye Old English'
tnx for d update
sigh
im with optus so it carnt be provider issues lol
Im in Sydney and it happens when connecting to battlenet server, 3007 error this is crap man
Glad to know I'm not the only one having issues with 3007 all over again.
Canberra here on university network. Been playing for ages before last nights update.

Also, anyone else having issues with other Blizz games? Can't seem to connect Starcraft 2 (NA) either.
12/11/2012 01:23 PMPosted by Narull
1.0.6.13644 is working client version for those asking.


That's the version I have right now, which hasn't been updated and I was playing the game yesterday, so this therefore must be the old version.
in perth with telstra. same issue.

3007
3007
3007

blah! i just wanna check my auctions before work! hope it's all up by tonight for play time!
@Stormyknight I just tried that link and it came back with 'page 404 not found'

?
I'm in sydney. No luck logging in as well. I am so over this.
this is gay my day off work and this happens
in perth with telstra. same issue.

3007
3007
3007

blah! i just wanna check my auctions before work! hope it's all up by tonight for play time!


Dude, same here!

*sigh* time for work...
I logged on earlier (about half an hour ago in tasmania) with no problems.

Just so you know.
from sydney, iinet is my isp:(
keep getting 3007, should've bided the 16hours glove before maintenance.
This topic has reached its post limit. You may no longer post or reply to posts for this topic.

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]