Diablo® III

This has stumped a few GMS, can you help?

90 Dwarf Warrior
10710
I have the patch loop error, Us client, Us patch agent, logged in FINE 2 days ago, tried to log in last night and bam..patch loop. This is only on my main comp, my secondary comp with d3 runs fine and has the SAME files as my pre fresh install game. Re-downloaded d3 last night from fresh install..same error...nothing has been changed since my last log in. Secondary log in is on/activated, deleted updates file, deleted battle.net file and a gm redirected me to a link to down load a 100% working battle.net file and still nothing.
WTF is going on? nothing has been changed since my last log in and yet i cannot play.

the reason i need to get it working on my main comp is my secondary comps fps is garbage and not really enjoyable ><
Edited by Dakcon#1751 on 3/9/2013 2:28 PM PST
Reply Quote
MVP - Technical Support
View profile
Is your region set to the America Region ?

I would check the patch_url setting in the Agent.db file at :

[battle.net folder location] -> Agent -> Agent.db

There will be a part of that file for d3 that will have in it a setting for patch_url

need to make sure that's set to enUS.patch.battle.net:1119/patch

Would it be possible for you to upload your d3debug.txt file ? Edit your account name out of it of course.
________________________________________________

Mac Tech Support MVP.
Not processing forum posts Fri 6 PM NZST to Sun 6 PM NZST
IRL Work comes first
Edited by Bluespacecow#1139 on 3/11/2013 6:55 AM PDT
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]