WhirlWind Disconnections.

Bug Report
Prev 1 2 3 4 11 Next
My Sprint is "4" and my Whirlwind is "1" so I can confirm that I get disconnected with the WW build even though I have WW and Sprint on the numbered keys on the action bar.

I will test out WW tonight and paste the info you requested into paste-bin tonight (even though i've slowly started to make my Demon Hunter my main...130k dps now..)

I use the (Hurricane) *WW with (Like the Wind) * Sprint build.

*Also 12% Movement Boots.

That doesn't confirm it. He needs to know if you click 1 or 4 with your mouse or if you press 1 or 4 with your keyboard.


I never "click" on my action bar with my mouse, I use my keyboard.
just happened with 5 stack in inferno pony lvl.

http://pastebin.com/3E9eWkT6

really hope this will eventually help find/fix the problem.. quite tired of it.

here,

with 5 stacks again, keep depths lvl 1.
http://pastebin.com/Z3NwfY63
http://pastebin.com/HpSgULpg

thanks for the help...
http://pastebin.com/fpsamP1k

5 stacks, battlefields act 3. grr

and again right the next run, keep depths lvl 1.

http://pastebin.com/cxiahmGd
Game is unplayable. Getting black walls and dropped non-stop.

http://pastebin.com/fJJqzy5L

Mouse 1 = Frenzy
Mouse 2 = WW
MWheel Up = Stun shout
Mwheel Down = Revenge
Mouse 3 = War Cry
Mouse 4 = Earthquake

never click on the skills just use mouse.
http://pastebin.com/fSnc0PDL

hey blizz. I got the same problem. Using whirlwind as my bread and butter. The game keep disconneting me. pls help.
it's great to see we're not alone ;) maybe something will get done! make my favorite game playable!

hopefully for 1.0.4
i'd hate to have my 1.0.4 fun ruined by this.
http://pastebin.com/rJNwU5Mx

was only at 2 stacks, still in skycrown battlements...
I tried all settings in default and Vsync off. I played for an hour and half and it didnt disconnect me. GOnna try it in longer hours tomorrow. Hope that worked. Keeping my hopes up.
D3Debug.txt http://pastebin.com/q296AHh5
DxDiag.txt http://pastebin.com/e9JP5DcZ

Disconnects with WW. No disconnects w/o it. Revenge bound to S key and WW to right mouse button. See and E pack. Sprint and spam the S key for revenge while holding down the right mouse button for WW. Using latest Beta Driver 304.79. EVGA GeForce GTX 560 Ti 269.10 works the best of all the different drivers i have tried. Going to re-install the older driver 269.10 again so I can have a better chance of completing a Butcher Run w/o DC. This beta driver just will not work. Sometimes I can make it though a Butcher run with the older driver w/o a DC. D/C within the first 15-20 minutes with newer WHQL drivers. I can reproduce the problem 100%.
D3Debug.txt ____ http://pastebin.com/pUzvxc7N
Dxdiag ________ http://pastebin.com/yus2fjQ9

Disconnects when WW and sprint with tornadoes. Not pressing any buttons on the action bar, just mouse/keyboard. WW = Right Mouse.

The disconnects happened twice tonight while on the bridge in Act 3.

I've noticed a lot of FMOD errors in my log and was wondering what those mean.

Thanks
Hi Bliz,

I notice the dc always happens with WW running out of fury ended up colliding with a mob, probably because of the collision issue? not sure, but it always happen as per mention, for me.


2012.08.21 02:24:02.618578800 >>> SmashNThrash BnetParty::LockPartyForReason GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:24:02.618745500 >>> SmashNThrash BnetParty::SetJoinPermissionPreviousToClose new=ASK_TO_JOIN(3) old=ASK_TO_JOIN(3) LockPartyForReason_SetAttribute_JoinPermission_PreviousToClose
2012.08.21 02:24:02.618873200 >>> SmashNThrash BnetParty::CloseStatusChange_SetJoinPermission newPartyJoinPermission=CLOSED_GAME_PAUSED(2) reason=GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:24:03.60937800 >>> SmashNThrash BnetParty::CloseStatusChange_SetPrivacyLevelCallback code=0 old=ASK_TO_JOIN(3) new=CLOSED_GAME_PAUSED(2) reason=GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:24:04.28299200 >>> SmashNThrash BnetParty::UnlockPartyForReason GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:24:04.28461200 >>> SmashNThrash BnetParty::CloseStatusChange_SetJoinPermission newPartyJoinPermission=ASK_TO_JOIN(3) reason=GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:24:04.517983200 >>> SmashNThrash BnetParty::CloseStatusChange_SetPrivacyLevelCallback code=0 old=CLOSED_GAME_PAUSED(2) new=ASK_TO_JOIN(3) reason=GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:24:29.785762500 FMOD Error during 'FMOD_Channel_SetPosition': Operation could not be performed because specified sound/DSP connection is not ready.
2012.08.21 02:24:29.785963800 FMOD Memory - total: 100663296
2012.08.21 02:24:29.786042200 FMOD Memory - allocated: 85921808, - max allocated: 91256464
2012.08.21 02:24:53.988663200 FMOD Error during 'FMOD_Channel_SetPosition': Operation could not be performed because specified sound/DSP connection is not ready.
2012.08.21 02:24:53.988832500 FMOD Memory - total: 100663296
2012.08.21 02:24:53.988925500 FMOD Memory - allocated: 81337048, - max allocated: 91256464
2012.08.21 02:25:07.105024800 FMOD Error during 'FMOD_Channel_SetPosition': Operation could not be performed because specified sound/DSP connection is not ready.
2012.08.21 02:25:07.105173200 FMOD Memory - total: 100663296
2012.08.21 02:25:07.105261500 FMOD Memory - allocated: 81812576, - max allocated: 91256464
2012.08.21 02:25:20.495920500 FMOD Error during 'FMOD_Channel_SetPosition': Operation could not be performed because specified sound/DSP connection is not ready.
2012.08.21 02:25:20.496070200 FMOD Memory - total: 100663296
2012.08.21 02:25:20.496145500 FMOD Memory - allocated: 80850584, - max allocated: 91256464
2012.08.21 02:26:47.201995500 ClientSocket Disconnect
2012.08.21 02:26:47.202223800 UIStartup_ClientDisconnected msg=The game connection has been lost: your client has been disconnected from the server.
2012.08.21 02:26:47.202383500 >>> SmashNThrash ===== Battle.net SetD3GameServerDisconnected ===== The game connection has been lost: your client has been disconnected from the server.
2012.08.21 02:26:47.203404800 >>> SmashNThrash BnetGames::Service_LeftGameSessionEvent calling LeaveParty because player chose to leave game and leave party
2012.08.21 02:26:47.203575800 >>> SmashNThrash BnetParty::UnlockPartyForReason GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:26:47.203673200 >>> SmashNThrash BnetParty::CloseStatusChange_SetJoinPermission newPartyJoinPermission=ASK_TO_JOIN(3) reason=GAME_IS_PAUSED(4)
2012.08.21 02:26:47.969420200 >>> SmashNThrash BnetService::InvokeLeftGameSession_OnLeaveGame code=0
2012.08.21 02:26:48.134656800 ENDING GAME
2012.08.21 02:26:48.135603500 Disposing UI for World
2012.08.21 02:26:48.142801800 Client Disposed world.
2012.08.21 02:26:49.276647500 SendCustom hero:SmashNThrash id:0 count:117
How bout adding it to the known issues list... Obviously it's a issue and it kills the game for us. It's disapointing to see small bug getting fixed in 1.04 but no mention of a bug that disconnect you!
08/20/2012 06:08 PMPosted by Apoc
How bout adding it to the known issues list... Obviously it's a issue and it kills the game for us. It's disapointing to see small bug getting fixed in 1.04 but no mention of a bug that disconnect you!


I only add issues to the Known Issues list that have been confirmed by my QA team as bugs entered into Blizzard's bug database.

As a reminder, this list will not list every bug that is active in the patch. What it is listing are issues that are active and confirmed as bugs by Quality Assurance.


Thanks so much for the logs guys, we're continuing to research this.
ever since i started my WW barb I have been getting disconnected, most of them time it seems when im WW'ing into a ranged mob, while sprinting..

had happened at least 20 times last week
thx Vasadan, much appreciated. keep it up!
I don't know if this is related so I'll start a separate thread as well, but I've started seeing numerous disconnects using Tempest Rush on my Monk.

Happened several times over the weekend, and 3 or 4 more tonight.
ww is righclick on my bars so when i use it im kinda holding rightclick and moving the mouse around the screen

http://pastebin.com/br0Kf162

i get disconnected every now and then with it
Hey, long time WW Barb here who quit about 1 month ago and decided to give it another shot with the 1.0.4 update. Prior to my quitting I almost never (maybe once a week at most) had Network Disconnects - but ever since I came back I have had Network Disconnects out the wazoo. During roughly 3hrs of gameplay I've had about 15-20 disconnects, which completely defeats the purpose of trying to level paragon as im DC'ing at 4-5 NV stacks EVERY TIME. At first I thought it might be because I had WW set to my mouse2 button (re: Known Bugs), but even when I switched WW to '4' and Sprint (non-channeled) to Mouse2 there was no change in the frequency of DC's.

Join the Conversation

Return to Forum