AUSSIE PLAYERS 12/12 3007 cant log in ?

Aus/NZ General Discussion
Prev 1 17 18 19 26 Next
Tasmania here 3:30 wednsday i have the 3007 error for most of the day i cant run any "fixes" because i am not that computer literate..

Just wanted to add my 2 cents worth

play nice have fun and kill everything
12/11/2012 08:25 PMPosted by Oldbugga
Why did they just "autocratically"change the server address without warning....surely they must have known it would cause issues....then again they probably didn't give a rats about our consequences. IT IS BLIZZ's FAULT and theyt can't hide behind some lame ISP blame game excuse.


That's the thing I'm trying to workout, Blizzard didn't change the IP for the server. If they had then yes this could have happened, but the IP remains the same as yesterday.

I really would love to know what changed...
________________________________________________
Twitter: @Narull | ANZ Diablo III MVP
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6490399005 - Narull's Hardcore Challenge.
There not spelling mistakes, Im speaking 'Ye Old English'
Im from NZ and have the same problem :/
=,( Oh man all i wanted to do today was relax and play a little Diablo, BUT NO i have to sit here and wait for Blizz to get off there butt and fix a problem they created!
This is really starting to PEE me OFFFF. I am soooooooo over BLIZZARD they would have to be the worst I have ever come across!!

BLIZZARD, GET YOUR EFFIN ACT TOGETHER!!
It's because they are trying to lay the blame on everything else bar themselves
found this link on another thread it was step by step instructions so even my technical limits were not challenged it seems to have worked

http://www.youtube.com/watch?v=xdQkPVL2ERg

hope it works for you if you try it

and as always
play nice have fun and kill everything
I have noticed that when i go to the battlenet site.. it sends me to eu... not the us one....

And also i know its a pipe dream... but like 2 or 3 aussie servers in australia... please!!! =(
not like the wow oceanic servers that are still in the US!
zzzzzz Gold Coast here, been down all day same sh*t error 3007........guess its time to play Torchlight2....................
From Melbourne. Same problem. I'm with Telstra.
i got the same problem ://
@ Narull
________________________________________________
Twitter: @Narull | ANZ Diablo III MVP
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6490399005 - Narull's Hardcore Challenge.
There not spelling mistakes, Im speaking 'Ye Old English'[/quote]

did all the random stuff.... and
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#WZiVkQ!hcf!ZaZYaZ
was the spec i got =S
This worked, much obliged Narull.
Still down with TelstraClear in Wellington, nice work Blizzard! Epic patch fail
12/11/2012 08:44 PMPosted by Voon
I have noticed that when i go to the battlenet site.. it sends me to eu... not the us one....


Wot.

Does flushing your DNS cache and changing to google open DNS work for you ?

It doesn't need to remain on Google Open DNS you can change back to what you had it on before.

Which ISP are you with ?
This is a joke!! NZ here and ive had the same issue all bloody day... 3007... 3007... 3007. Typical American company... as long as the US is fine screw the rest of us!!
Yep 3007 is this how there fixing the lag :) good drills, I guess theres no lag if you can't log in
is the issue the patch? if so whay cant it just be removed? back to old republic i go...

Join the Conversation

Return to Forum