AUSSIE PLAYERS 12/12 3007 cant log in ?

Aus/NZ General Discussion
Prev 1 18 19 20 26 Next
Change your DNS to 8.8.8.8 alternate 8.8.4.4

It worked for me.....Auckland NZ

@Stormyknight on page 7 of this thread has posted a walk through on how to accomplish this if you are PC retarded :P

Or here is a blue posting a how to... http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7392969288
nice post
Oh well, my interest for D3 was waning.

There is no way I can be bothered to change my DNS settings for something Blizzard messed up.

Pity the only other game I play is SC. I don't feel like supporting blizzard at present.
How long til the problem is fixed?
lol hardly an understanding of programming, just basic troubleshooting and windows navigation.
i can't log in either what are they doing?
12/11/2012 09:32 PMPosted by Abdz
How long til the problem is fixed?


At least another 8 hours. Try again tomorrow.
cant we have a real solution so we no longer get this kind of BS EVER AGAIN? Is there nothing we can do to get at least that peace of mind? Do we need to BEG ON OUR KNEES?
12/11/2012 09:34 PMPosted by Rocketshlong
How long til the problem is fixed?


At least another 8 hours. Try again tomorrow.


i just logged in though? no DNS change
12/11/2012 09:36 PMPosted by BROTOSS


At least another 8 hours. Try again tomorrow.


i just logged in though? no DNS change


How long it takes for your ISPs DNS to update changes per ISP, there is no ETA to a fix because it depends on how soon your ISPs DNS will auto update.
________________________________________________
Twitter: @Narull | ANZ Diablo III MVP
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6490399005 - Narull's Hardcore Challenge.
There not spelling mistakes, Im speaking 'Ye Old English'
Melbourne here, could not log at 8am, and can not log now at 4:40.

ISP is Telstra Bigpond, dont think that has anything to do with it tho.
error 3007 12/12/2012 australia
I have tried to rectify this issue, I'm unfortunately running windows Vista.

I changed the DNS setting to what was recommended in both this post and a previous post that has been closed. I still cannot get past the Error 3007.

Please Blizzard get this fixed
Sydney here, and i'm with TPG...anyone else with them and can confirm if working or not?
fixed it with the DNS ip4, and changed back to my original ip4 address.. works fine for me now.
i got it to work, darwin Northern Territory
Right on
Changed DNS, no good. put it back to auto select.
Peed off well and truly now

I am near Ballarat, Vic

With Telstra ADSL

Join the Conversation

Return to Forum