Server lag issues

Aus/NZ General Discussion
Hello my fellow Aussies........and kiwis' (i guess) :P

Since the latest patch is anyone else experiencing server lag?

I mean more then usually....obviously.

Cause it's unplayable for me sometimes.

Cheers.
I have been having issues with lag. Tried to run oasis in A2 - as soon as I hit 5+ monsters - massive red ping spike. Unplayable - death soon after....

Maybe Bnet and not my issue then?
Im in NZ.....

Cannot even log back in now.... :( Tried resetting router/modem PC etc....

Raining and wanted to beat on some monsters....
Dude, the lag is now beyond terrible. I suppose theres only a few 1000 players in NZ/AUS (diablo3) so they likely dont care.
I have the same issue, before the new patch I can play smoothly, but after the upgrade, I'm experiencing lagging problems every night
I play in NA and have noticed a huge amount of added server lag. It doesnt seem isolated to d3 either, starcraft 2 also lags out at random times. Either d/c'ing me from the server or letting me walk around but not interact with anything. Both games have become unplayable for me. It doesn't matter if I'm playing single-player or multiplayer, both have random lag spikes. I have played both games since release on the same computer/network with no problems up until now.

Tracing route to 12.129.209.68 over a maximum of 30 hops

1 7 ms 7 ms 9 ms 10.238.160.1
2 * 7 ms 5 ms 173-219-247-132-link.sta.suddenlink.net [173.219.247.132]
3 13 ms * 15 ms 173-219-231-116-link.sta.suddenlink.net [173.219.231.116]
4 14 ms 15 ms 11 ms cdm-66-76-30-133.tylrtx.suddenlink.net [66.76.30.133]
5 15 ms 14 ms 21 ms te-7-4.car4.Dallas1.Level3.net [4.71.122.17]
6 16 ms 16 ms 13 ms ae-3-80.edge10.Dallas1.Level3.net [4.69.145.146]
7 16 ms 23 ms 22 ms ATT [4.68.62.230]
8 54 ms 51 ms 51 ms cr2.dlstx.ip.att.net [12.123.16.110]
9 65 ms 54 ms 55 ms cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.28.178]
10 76 ms 79 ms 48 ms gar29.la2ca.ip.att.net [12.122.129.241]
11 51 ms 57 ms 58 ms 12.122.251.190
12 50 ms 49 ms 53 ms mdf001c7613r0003-gig-12-1.lax1.attens.net [12.129.193.254]
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.
yes server is to laggy !!
Game unplayable,very disappointed about blizzard,seems like blizzard dont care about customers after they brought their product!
Hmm remind me like the same happened with diabo 2 right ?
Best servers has been used to help out WOW....
Fix this laggi **** please,or live with the consequences,means you will LOSE A LOT OF CUSTOMERS IN THE FUTURE !
Lol I would have thought it pretty obvious that Blizzard doesn't care about it's Aus/NZ player base by now. Also yes the server is unbearably laggy lately. I wouldn't be expecting a response or a solution any time soon if past experiences between Aus/NZ and Blizzard are anything to go by.
And is not getting any better :/
And a lot of DC. Players in my games are constantly getting DC.
Unplayable for me for the last 3 nights, apologies to Soul & Cotea just got disconnected after constant rubberbanding.
for the last week my ping has been a fair bit higher than usual. usually around 300-500. usually im always green in the 200-300 range
Please undo what you have done Blizzard because the game is unplayable for me at the moment.
i only get lag when i banner in for the first few times or when doing a crypt run and there is like 100+ monsters in 1 spot!

otherwise pretty lag free :) (except if i manage to go over our net cap)
11/28/2013 01:03 PMPosted by Cotea
i only get lag when i banner in for the first few times or when doing a crypt run and there is like 100+ monsters in 1 spot!


That's due to having D3 installed on a normal HDD. On a SSD this doesnt happen, due to assets long so much faster ;)

ps, I got ultra lagged in FoM last night. mob pull was too much!
11/28/2013 03:07 PMPosted by Weegee
ps, I got ultra lagged in FoM last night. mob pull was too much!


I was there weakgee - tell the truth :) (nice deeps on your archon btw)

Mass lag - Archimonde and Nikki left us in their dust - that and tree farts kept flattening us
I have not noticed a change with the HDD issue, but if i did it would be a surprise as I run multiple 3 gen SSD on a raid 0 array. My sustained read and write speeds is in the GB/ sec and seek times are nothing.

One thing I have noticed is that I am getting better class targeted drops. Not that the drops are better in quality.
11/28/2013 03:23 PMPosted by Lameduck
One thing I have noticed is that I am getting better class targeted drops. Not that the drops are better in quality.


Sheer luck - but good luck! Keep it up until Loot 2.0 if possible

Join the Conversation

Return to Forum