failure to run after mutli attempts made

Technical Support
Sorry I know a have seen at least 1 of these mentioned in another post but did not really see an answer in the post other than "try a reinstall"...I am having several issues...1) if I launch it from desktop or from battlenet app I get "BLZBNTBGS8000000A (12006) "An error occured launching the game. if this problem persists, please contact Customer Support."" message. 2) if I go to the game directory and try launching "Hearthstone" instead of "Hearthstone Beta Launcher" (which seems to be what is used when starting from desktop or battlenet app) it will start however when it starts the graphics setting are incorrect...the screen that shows up is so large about all I see is the gate (or whatever it is on startup page). 3) After starting as last mentioned and looking at the messed up graphics for a few seconds I get "Closed - playful sprite" message. I have tried reinstall, I have tried doing reboot without antivirus software both to start it and also at on point when I did a reinstall, tried running as admin, tried a different signon on my PC.

Here is system info..
My System Specifications

Operating System:
Windows 2.6.1.7601 (Service Pack 1)
CPU Type:
Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz
CPU Speed:
3.41 GHz
System Memory:
8.57 GB
Video Card Model:
AMD Radeon HD 6700 Series
Video Card Memory:
781.19 MB
Video Card Driver:
aticfx32.dll
Primary Display Resolution:
1920x1080
Secondary Display Resolution:
1920x1080
Hard Disk Size:
1.98 TB
Hard Disk Free Space:
1.56 TB (79%)
Download Speed:
446.1 kB/s (3.6 mbps)

Only log I can find besides install log is "ConnectLog" which gives the following info..
"process attached
Sun Sep 08 18:07:33 2013 [AURA] Marshal Error feature=9 event=33 code=4 name=
Sun Sep 08 18:07:33 2013 [LOCS] 11010= <------------------------------------- error
Sun Sep 08 18:07:36 2013 [AURA] Marshal Error feature=7 event=29 code=3003 name=
Sun Sep 08 18:07:37 2013 [GAME] Tried to send a Util packet before login was complete, ignoring
process detached"

Any help with this would be great. If there is something else I forgot to include or need to add just let me know and will post.
Wizzer,

First off, you shouldn't be trying to launch the game directly from the game folder by clicking on the executable as it's not designed to run that way. It must be launched from the Battle.net Desktop App.

Could I get you to try the steps in this https://us.battle.net/support/en/article/deleting-the-battlenet-cache-folder-pc?utm_source= internal-support_forums&utm_medium= posting &utm_campaign=BlizzardCS&utm_content=090913" class="bml-link-url2">support article</a> please?

_________________________________________________________
I'm available in the forums Monday - Friday, 12 pm - 8 pm Pacific Time
Please provide feedback! - <a href="https://www.surveymonkey.com/s/Omrakos
I tried that one before I posted to forums with no luck. I did try it again however just to say I double checked and still nothing.
I have been getting this same issue as well. I attempt to launch the game from the battle.net program and will only give me the "More Help: BLZBNTBGS8000000A (12006)" which doesn't say anything when I click on it. It only goes to a page with no info found.
Could you guys take a look at this post and try the steps outlined?

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9792719746#8

_________________________________________________________
I'm available in the forums Monday - Friday, 12 pm - 8 pm Pacific Time
Please provide feedback! - https://www.surveymonkey.com/s/Omrakos
I tried the steps outlined in the link and got the results of says there was nothing found wrong or missing after running the "sfc" scan. I ran it one a new admin login when I did it. I tried Hearthstone again and still get the same error code.
Are there any other ideas as to what is going wrong or what can be done?
Bump since it seems this is now being ignored.
Wizzer,

It's not being ignored but it's also not something Technical Support can help with right now. It's being investigated by the developers and the other thread I linked would be much better for you to keep posting in for updates.

My only information is the error occurs when your operating system returns an error when being asked to perform a Windows function, which is why they're asking you to run sfc and contact Microsoft if it continues.

_________________________________________________________
I'm available in the forums Monday - Friday, 12 pm - 8 pm Pacific Time
Please provide feedback! - https://www.surveymonkey.com/s/Omrakos

Join the Conversation

Return to Forum