Why is my Quickmatch Screen is blank??

Technical Support
Post Limit:
I can log in and go to quickmatch screen but i cant see races and etc. It happened to me about a week ago. Please Help Blizzard...!!
Me too. I use a Mac.
Hello Snuffbox and Squidlove, there are DNS issues in the Southeast Asia region, and these suggestions may help:

SEA / AUS / NZ / Japan Connection Issues
________________________________________________
Monday - Friday, 8 am - 5 pm PST
Pelinti
Velnrak, I have an NA account and I am having the same issues. Is the issues affecting NA as well?
I would try an alternate DNS server, and see if that helps.
________________________________________________
Monday - Friday, 8 am - 5 pm PST
Pelinti
velnrak i tried it yet it didnt work for me do you have any other tips on how to fix it?
Did you try both of these Google Public DNS servers?

8.8.8.8
8.8.4.4

________________________________________________
Monday - Friday, 8 am - 5 pm PST
Pelinti
We tried them!! Interestingly enough I have 2 computers and 2 accounts in my house, mine and my roommates, my computer can log in and see quickmatch (desktop, windows vista, hard wired) his can not, (laptop, wireless, windows 7). We tried the DNS suggestions, can you please look at the resolutions provided by other users in the thread you are suggesting to fix the issue on your end, if we use the non-blizzard suggested fixes we will be in trouble when and if blizzard change their dns settings again in the future.

At any rate, your suggestions so far have not worked, and for a great many people that is the case, we shouldn't be reconfiguring our pc's you should be fixing the client or contacting your own ISP to get them to revert whatever change they made.
same problem i get error message:
CLIENTSIDECACHE_READ_FILE_NOT_LOCAL

Join the Conversation