[BUG] AH authenicated actions fail

Mobile Bug Report
Post Limit:
The short character limit in the subject make it hard to describe.

When I am forced to authenicate by an AH action (create, claim gold, etc) the action I was doing will always fail even when supplying the correction username/password. This isnt that big of deal when creating an auction as I can hit the back button and just redo the create auction but if I am trying to claim gold the status bar will not go away and I have to force quit.

T-Mobile myTouch 3g Slide running android 2.2.1.
Mobile Authenicator v1.0.1
Remote App v2.0.1
This looks like my issue... :)
But i noticed it only in the "claim gold" function.
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2456479429
I'm using the 2.0.3.
In the other forum post i gave more details.
Hi Liogela and Zaraell! ^^

I have noticed this issue too...
used the same workaround as Liogela and it's ok! ;)

My bug is a bit different and happens only in the new Android App.
If i get any login error during the confirmation, the app enters in an infinite loop and i have to:
1 - press the home button
2 - go to the apps management menu
3 - stop the Remote WoW
4 - clear all data
5 - Try again...

Additionally, the login error (randomly, almost always) happens even if the login information is correct.
I have a mobile authenticator attached to my account and it is on the same phone.
Uninstalled the app and installed it back. Not helpful.
Tried it both on internal memory and sd card.

---
Phone: Motorola Milestone (Droid)
Android: 2.2.1 (from Motorola)
Connection: Wi-Fi


Edit: Typos...
This issue is listed as fixed in 2.0.3 according to the unofficial release notes but a user (above) says he is seeing it with 2.0.3.
05/09/2011 10:43 AMPosted by Ahdude
This issue is listed as fixed in 2.0.3 according to the unofficial release notes but a user (above) says he is seeing it with 2.0.3.

He said his "bug is a bit different," implying it's not the same issue, :X.
________________________________________________
The Chat Gem Lives!
05/09/2011 11:40 AMPosted by Sixen
He said his "bug is a bit different," implying it's not the same issue, :X.


Indeed. :)
Found out that not using "Remember Login" makes the problem to go away (or to take longer to happen...)
This issue it still happening on 2.0.3. I just tried creating an auction and was prompted for a password and when entered I was told login failed. I then tried creating the auction again and the item posted without entering a password.

T-Mobile myTouch 3g Slide running android 2.2.1.
Mobile Authenicator v1.0.1
Remote App v2.0.3
This is happening to me as well- I try to list an auction or claim my gold and it asks me to log-in, fetches my authenticator number, then says "login failed" but still lets me list auctions. The one thing I cannot do is fetch gold- it always says "Retrieving" or whatever the message is, with the spinning icon- I've left it for as long as an hour and nothing's happened. I always have to force-quit the app, which then causes my phone to lock up and require the battery be pulled.

T-Mobile Sidekick 4G running Android 2.2.1
Mobile Authenticator v.1.0.1
Remote App v.2.0.3
Having the exact same issue app hangs while retrieving gold.

T-Mobile G2 Android v2.2.1
Mobile Authenticator v1.0.1
Remote App v2.0.3

Join the Conversation