Game sound not working

Technical Support
Post Limit:
I recently installed wow on my laptop to try out some of the new features and whatnot that came with mop, using just a trial account before I decided to reactivate my normal account in case I didn't like it, everything seems pretty good so far and I'm leaning towards reactivation except one thing..... zero sound works in game. The sound works at the launcher, I get the hammer sound when you hit "play" at the launcher, but that's the last sound I hear, once the game loads all the sound dies

I tried everything I read on these forums and google.... delete wtf/cache folders, delete battle.net folders, made sure the sound option in game was on and turned up and still nothing, i run the launcher as administrator as well, i just can't figure it out
Worekk,

Are you using Windows 7? With the game up, ALT+TAB out to the desktop and right click on the sound icon in the bottom right then select Mixer. Look for World of Warcraft and make sure it's not muted to the slider is too low.
________________________________________________
Technical Support
Want to speak with someone directly? http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html

Check your G-diffuser system!
no i have vista, and my wow slider on my desktop is turned up as well
Worekk,

In the sound section of the game system, do you have sound enabled?

Can you go in to the World of Warcraft/Logs directory and post the contents of your sound log?
________________________________________________
Technical Support
Want to speak with someone directly? http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html

Check your G-diffuser system!

Join the Conversation