Mechanical passive...

Pet Battles
Is it bugging for anyone else? The past THREE battles my pet hasn't been revived with the 20% health and it's cost me the fight all three times. Anyone else experience this?
It happens every once in a great while, maybe happened 3 times total for me. It's probably a bug but it's not as bad for me as it is for you.
Haven't seen this issue occur before. Is there a specific action your opponent is doing or you're doing your pet dies?
I haven't seen this myself but I've seen a similar glitch where an undead pet revives but isn't unkillable for the turn as it should be.
I've noticed that when my pet kills mechanical pets with Arcane Blast, the mechanical passive doesn't activate.

Clearly not working as intended.
Happens to me all the time. It's really annoying.
whenever my undead pet dies to arcane blast it does not revive, also when I kill undead with arcane blast, they do not revive, haven't tested with mechanical, I think there was another move that did it too, either magic, or blast attacks (arcane blast. nether blast etc.)
I've had it happen when it got hit for way more hp than it had left.
I assumed it was because it got hit for more than the 20% it didn't come back up.
10/14/2012 12:31 AMPosted by Drakiva
whenever my undead pet dies to arcane blast it does not revive, also when I kill undead with arcane blast, they do not revive, haven't tested with mechanical, I think there was another move that did it too, either magic, or blast attacks (arcane blast. nether blast etc.)


The frog kiss has the same effect. There may be more but I haven't witnessed them first hand.

Join the Conversation

Return to Forum