Temporary Website Issues

General Discussion
Post Limit:
1 2 3 6 Next
Some of you may have noticed and even alerted us to a few website issues that we’ve been experiencing since Patch 5.4 went live. We wanted to let you know that we’re aware of the following issues that some players may experience while on the website:

  • New items included in Patch 5.4 are not displaying properly on the website armory, or the Mobile Armory App.
  • PvP ladders are not updating correctly for 5.4 changes and may be displaying 5.3 versions.
  • Guild chat though the Mobile Armory App may be inaccessible.
  • 5.4 items may not be available for item restoration via the self-service menu.

  • Corrections to these bugs are currently being worked on, and while we do not have an ETA for when they will be addressed, you can rest assured we’re doing our best to have things fixed as quickly as possible. Keep in mind these are display issues strictly related to the website, they do not reflect actual player progress in game.
    Yeah my friend was all excited/braggy about new leggings and armory has him pants-less. Kinda funny. I like this glitch. /sour grapes =P

    e: Cuz I'm still at work and can't play the patch!
    The 5.4 achievements aren't in properly, either.

    I'd love to show off my new Proving Grounds skills, but...
    http://us.battle.net/wow/en/character/destromath/Pahanda/advanced

    Yeah, no luck.

    It looks like the "Proving Grounds" tab under "Scenario" achievements is missing - and the ones that should be there are similarly gone.
    I logged in to 2 of my toons. I do not have any mana on my mana bar. I also click on NPC and players... in the player and npc lvl icon there is a skull and on the hp bar it says a word on it... uncounsious... I have not been on all my toons as of yet but it seems to be an issue with the 2 casters that i have logged on to. I have deleted my WTF ( sadly) and my cache and my interface files in my wow file location. I dont know what else to do. Please help!!
    I logged in to 2 of my toons. I do not have any mana on my mana bar. I also click on NPC and players... in the player and npc lvl icon there is a skull and on the hp bar it says a word on it... uncounsious... I have not been on all my toons as of yet but it seems to be an issue with the 2 casters that i have logged on to. I have deleted my WTF ( sadly) and my cache and my interface files in my wow file location. I dont know what else to do. Please help!!

    My SO is having that same issue. Can't do much else but wait, unfortunately.
    none of my addons work now because of this update i have rest my UI and everything anyone else having this problem?
    If you're having in-game addon or UI issues, this sticky has absolutely nothing to do with you.

    You'd be wanting the Tech Support forums.
    ________________________________________________
    Customer Support Forum MVP
    HDL - http://hdl-the-guild.com/~nodrama/
    E-mail - neppyman.no@spam.gmail.com
    "Hey you just posted, and this is crazy,
    But here's a sticky, so read it maybe?" -- Roraks
    Well that explains my disturbing lack of pants. o.O
    I'm from Ask Mr. Robot and have a lot of people asking me how to get these items to show. It'll be fixed soon by Blizzard. But until then, we have a little workaround for our site, using our in-game mod. The workaround can also help you bring the items into SimC.

    http://blog.askmrrobot.com/2013/09/armory-work-around/
    Yes....I'm having the same problem, no add-ons
    SoO is not listed after ToT in the raid progression section.
    I am from Garrosh and I cant log in on that realm, I can on other realms just not Garrosh...been like that for atleast an hour and a half
    I am from Garrosh and I cant log in on that realm, I can on other realms just not Garrosh...been like that for atleast an hour and a half


    Hey Nurane,

    If you are having issues about logging in, post the issue on the customer support page.

    Your issue does not belong in this particular thread. Thanks.
    yeah I look really weird without my shoulder item, especially considering how big my gloves are.
    Is any one else having problems with Auction House search issues????
    Some of you may have noticed and even alerted us to a few website issues that we’ve been experiencing since Patch 5.4 went live. We wanted to let you know that we’re aware of the following issues that some players may experience while on the website:

  • New items included in Patch 5.4 are not displaying properly on the website armory, or the Mobile Armory App.
  • PvP ladders are not updating correctly for 5.4 changes and may be displaying 5.3 versions.
  • Guild chat though the Mobile Armory App may be inaccessible.
  • 5.4 items may not be available for item restoration via the self-service menu.

  • Corrections to these bugs are currently being worked on, and while we do not have an ETA for when they will be addressed, you can rest assured we’re doing our best to have things fixed as quickly as possible. Keep in mind these are display issues strictly related to the website, they do not reflect actual player progress in game.


    I take it this also includes issues with the API not updating as well.
    After downloading the patch all my spell graphics are pixelated and appear boxy. Also environment lighting such as the light post in sw are doing the same thing.
    Was really funny when I logged out to stop by the armory and saw I had a higher ilvl but missing gear xD
    Without putting too fine a point on it, how could these issues be happening, given the amount of time that patch 5.4 was in the works? The scope of the "bugs" you've described is too broad for it to be a software defect. Was the web team simply not included in the development process?
    Thanks for the update. It's good to know a few of the Blizzard reps heard us.

    Join the Conversation