"Oops! Playful sprites" issue

(Locked)

Just got into beta. Started up the game for the first time and when I do so, a sign pops up showing "Closed. Oops! Playful sprites have disrupted Heartstone as it was linking up to the Battle.net service. Please wait a few minutes for them to disperse and try re-launching the game."

The following are the contents of my ConnectLog.txt:

process attached
Tue Jan 14 16:23:24 2014 [MAIN] client.config says aurora.version.source='product'
Tue Jan 14 16:23:24 2014 [LOCS] 11010=ERROR_LOCAL_STORAGE_DATABASE_NEEDS_REBUILD <------------------------------------- error
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AUTH] 33=ERROR_SERVER_IS_PRIVATE
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AUTH] 33=ERROR_SERVER_IS_PRIVATE
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=33 name=ERROR_SERVER_IS_PRIVATE
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=7 event=32 code=3018 name=ERROR_RPC_DISCONNECT
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=1 event=4 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=2 event=12 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=5 event=25 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=6 event=29 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=4 event=22 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=10 event=36 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=11 event=37 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [AURA] Marshal Error feature=12 event=39 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 14 16:23:25 2014 [GAME] Tried to send a Util packet before login was complete, ignoring

Using a Macbook Pro (OS X 10.8.5, early 2011, 2.3 GHz i5, 8 GB RAM, Intel HD 3000)

Edit: It's working now. My guess is possibly because servers were still under maintenance.
Edited by LongJohnJon on 1/14/2014 8:32 AM PST
any news on this? just had this problem a while back and cant play the game at the moment :(
here's my ConnectLog.txt by the way:

process attached
Wed Jan 22 01:32:53 2014 [MAIN] client.config says aurora.version.source='product'
Wed Jan 22 01:32:53 2014 [LOCS] 11010= <------------------------------------- error
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AUTH] 33=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AUTH] 33=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=33 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=7 event=32 code=3018 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=1 event=4 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=2 event=12 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=5 event=25 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=6 event=29 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=4 event=22 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=10 event=36 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=11 event=37 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [AURA] Marshal Error feature=12 event=39 code=9 name=
Wed Jan 22 01:32:54 2014 [GAME] Tried to send a Util packet before login was complete, ignoring
I am also having this problem, and cant play the game.....
Have the same problem, any idea on what I can do to fix?
Having the same problem as well. Here's my log.

process attached
Tue Jan 28 21:27:46 2014 [MAIN] client.config says aurora.version.source='product'
Tue Jan 28 21:27:46 2014 [LOCS] 11010=ERROR_LOCAL_STORAGE_DATABASE_NEEDS_REBUILD <------------------------------------- error
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AUTH] 73=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AUTH] 73=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=1 code=73 name=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=73 name=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=7 event=32 code=73 name=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=1 event=4 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=2 event=12 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=5 event=25 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=6 event=29 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=4 event=22 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=10 event=36 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=11 event=37 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:02 2014 [AURA] Marshal Error feature=12 event=39 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 21:28:03 2014 [GAME] Tried to send a Util packet before login was complete, ignoring
I have been having no problem, and then just yesterday everytime I try to start a game, whether it is against players or practice, after going through the various humorous loading bars, it fails with the Oops message.

I have already run the scan/repair and it did not help.

Here is the output from my most recent log:

process attached
Tue Jan 28 09:57:42 2014 [MAIN] client.config says aurora.version.source='product'
Tue Jan 28 09:57:42 2014 [LOCS] 11010= <------------------------------------- error
Tue Jan 28 09:57:47 2014 [ACCO] AccountListener.OnSubscriptionActive entity=25452482
Tue Jan 28 09:57:48 2014 [ACCO] AccountListener.OnAccountLevelInfoUpdated account=1301829 currency=USD accountRegion=1 currentRegion=1 country=USA
Tue Jan 28 09:57:48 2014 [ACCO] AccountListener.OnSubscriptionActive entity=1301829
Tue Jan 28 09:58:12 2014 [MAIN] FindGame deck=31225442
Tue Jan 28 09:58:15 2014 [GAME] 10017=
Tue Jan 28 09:58:15 2014 [AURA] Marshal Error feature=2 event=15 code=10017 name=
Tue Jan 28 09:58:16 2014 [PRES] 3005=
here is mine

please help

process attached
Tue Jan 28 22:52:43 2014 [MAIN] client.config says aurora.version.source='product'
Tue Jan 28 22:52:43 2014 [LOCS] 11010=ERROR_LOCAL_STORAGE_DATABASE_NEEDS_REBUILD <------------------------------------- error
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AUTH] 73=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AUTH] 73=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=1 code=73 name=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=73 name=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=7 event=32 code=73 name=ERROR_SERVICE_FAILURE_ACCOUNT
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=0 event=0 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=1 event=4 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=2 event=12 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=5 event=25 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=6 event=29 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=4 event=22 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=10 event=36 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=11 event=37 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:52:59 2014 [AURA] Marshal Error feature=12 event=39 code=9 name=ERROR_WAITING_FOR_DEPENDENCY
Tue Jan 28 22:53:00 2014 [GAME] Tried to send a Util packet before login was complete, ignoring
I am having the same problem. Is there a fix for this yet?

i am still getting the Oops message.
i have the same problem.
Support Forum Agent
We're continuing to work on some login issues. Please check the Battle.net App for any updates. Thanks for your patience :)
Thanks.
Support Forum Agent
Our login services have been restored. Thanks again for your patience :)
This topic is locked.

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]