Greetings StarCraft Community,

We're aware of an issue that occurs for some Windows XP users, where running the Battle.net App may cause a system crash (blue screen). Please use the workaround below while we work on addressing the issue in a future update:

    1. Close any Battle.net and World of Warcraft related programs.
    2. Delete systemsurvey.exe. Below are the default installation locations.
    C:\Program Files\Battle.net\
    C:\Program Files\World of Warcraft\
    Note: If you installed Battle.net or World of Warcraft in different location, systemsurvey.exe will be in the main Battle.net or World of Warcraft folder of the custom location.
    3. Run Battle.net as normal.

If this issue persist after deleting systemsurvey.exe, please let us know here.

Update:
We are looking for more information about this error, and we would greatly appreciate it if you could submit the error logs related to this error. The error log is located here:

XP: C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Blizzard Entertainment\SystemSurvey\log.txt

Vista+: C:\Users\<username>\AppData\Local\Blizzard Entertainment\SystemSurvey\log.txt

Please email the log file to forumtech@blizzard.com

If you are willing to test some new files, please let us know as well.

Update (2/28):

Thanks to those of you who have sent the log files! Our developers are additionally requesting the mini dump of the crash. The mini dumps can be found in the Windows folder here:

C:\Windows\Minidump

Thanks very much for your help!
Edited by Velnrak on 2/28/2014 8:12 AM PST