StarCraft® II

Standard edition to starter edition error?

Hi, I bought starcraft 2 along time ago and I log on today and it tell me I have to buy it all over again and upgrade?? to the full version.
Any assistance would be great.
Reply Quote
I have this problem as well. Mods, please clear this up!
Reply Quote
Just wanted to chime in, I'm having the exact same problem. Actually, it's kind of worse because it's not just telling me have the Starter Edition (when I also bought that game a long time ago), but it won't even recognize that i have an internet connect (I turned off all of my security software - firewall, antivirus, scans, etc. - and it still wont connect).

This is what I get - http://i.imgur.com/0B2er.jpg
Reply Quote
i know it sucks
Reply Quote
update probably
Reply Quote
i bought it awhile ago and this happened to me to...
Reply Quote
Support Forum Agent
Hi Gambit and ChaoxTech,

We've checked out your accounts, and you should be good to go. Are you able to log in now?
________________________________________________
Account and Technical Services
If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html
'There's an old saying about those who forget history. I don't remember it, but it's good.'

Rate Me! https://www.surveymk.com/s/R6BG5YS
Reply Quote
Nope I still get the same OH you have a trial account either upgrade or play a gimped game.
I am sad.

Also I have tried the repair tool and reinstalling doesn't work
Edited by Gambit on 7/20/2011 1:36 PM PDT
Reply Quote
Support Forum Agent
gwire has reported that his issue was caused by his system clock being off:
my computer clock was saying september 1st....immediately after fixing the clock i logged out and logged back into a fully operation version of sc2

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2872927993#6

Can you check to see if your system clock is showing the correct date and time?
________________________________________________
Account and Technical Services
If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html
'There's an old saying about those who forget history. I don't remember it, but it's good.'

Rate Me! https://www.surveymk.com/s/R6BG5YS
Reply Quote
IT WORKED ALL HAIL BLIZZARD I HAVE MY STARCRAFT BACK
Reply Quote
Support Forum Agent
Awesome, Gambit!
________________________________________________
Account and Technical Services
If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html
'There's an old saying about those who forget history. I don't remember it, but it's good.'

Rate Me! https://www.surveymk.com/s/R6BG5YS
Reply Quote
Aw... I get no love =(
Reply Quote
I am having this same problem but none of your solutions have worked for me. I also do not have high speed internet right now so I can't run repair...
Reply Quote
ditto. starter edition what? i'm confused. give me the full game now!
Reply Quote
I'm just now getting the same error.. I'll always lag out at the end of a game and it has starter edition at the top of the interface of the menu.
Reply Quote
Getting the same starter edition error, despite having previously bought a retail version of SC2 :/.

edit: Reset system clock, fixed it \o/
Edited by Fuzojix on 7/25/2011 3:03 PM PDT
Reply Quote
I'm having the same issue. I've looked at my system clock and all seems well. Can't figure out what's wrong! :(
Reply Quote
im getting the exactsame problem. mods help again please?
Reply Quote
I have just logged back on from a lapse of a few months to find i am having this exact same issue.. System clock is correctly set.. HELP MEEEz... :(

*EDIT*
To further explain.. when i relogged back on.. my old password was now invalid and i had to request a new one.. also had to make a new character for the account.. like wtf.. why did u delete my s***

P.P.S.
quick venting using logic... CLIENT SYSTEM TIME SHOULDNT MATTER TO OUR ACCOUNT STATUS ON YOUR B.net SERVERS........ KK im done.. but plz still help me NAU!!!!!
Edited by ShadyCorp on 8/4/2011 3:31 AM PDT
Reply Quote
I'm getting the same issue here when starting a campaign mission, as soon as it's finished loading the mission apparently begins (I've heard "your base is under attack") but all I get is the "upgrade now" screen, also, and this seems more serious, if I exit by alt+F4 I earn all achievements for that mission and it counts as complete without me even doing anything, just skips to the next like I had beat it with all objectives done.

It's odd because when I start the game again all is well until 1-2 missions into it, when it happens again.
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]