StarCraft® II

"SC2 cannot be opened because of a problem."

Posts: 14
Check with the developer to make sure SC2 works with this version of Mac OS X.you may need to reinstall the application. Be sure to install any available updates for the application and Mac OS X.

This report will be sent to Apple automatically.

Comments.

Process: SC2 [11245]
Path: /Users/games/Desktop/SC2.app/Contents/MacOS/SC2
Identifier: com.blizzard.starcraft2
Version: ??? (???)
Code Type: X86 (Native)
Parent Process: launchd [11102]

Date/Time: 2012-08-06 10:26:04.116 -0600
OS Version: Mac OS X 10.6.8 (10K549)
Report Version: 6
Sleep/Wake UUID: A7E38108-5917-46C9-BB2E-7B1FEE80CFBD

Interval Since Last Report: 404073 sec
Crashes Since Last Report: 10
Per-App Crashes Since Last Report: 10
Anonymous UUID: 39A85C51-D3FA-4A5D-97A7-D865A401D74C

Exception Type: EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
Exception Codes: 0x0000000000000002, 0x0000000000000000
Crashed Thread: 0

Dyld Error Message:
Library not loaded: @executable_path/../../../../../Support/Cg/3.0/Cg
Referenced from: /Users/games/Desktop/SC2.app/Contents/MacOS/SC2
Reason: image not found

Binary Images:
0x8fe00000 - 0x8fe4162b dyld 132.1 (???) <39AC3185-E633-68AA-7CD6-1230E7F1CEF4> /usr/lib/dyld

Model: iMac5,1, BootROM IM51.0090.B09, 2 processors, Intel Core 2 Duo, 2.16 GHz, 3 GB, SMC 1.9f4
Graphics: ATI Radeon X1600, ATY,RadeonX1600, PCIe, 128 MB
Memory Module: global_name
AirPort: spairport_wireless_card_type_airport_extreme (0x14E4, 0x87), Broadcom BCM43xx 1.0 (5.10.131.42.4)
Bluetooth: Version 2.4.5f3, 2 service, 12 devices, 1 incoming serial ports
Network Service: Ethernet, Ethernet, en0
Serial ATA Device: ST3250824AS Q, 232.89 GB
Parallel ATA Device: MAT!@#$ADVD-R UJ-85J
USB Device: Built-in iSight, 0x05ac (Apple Inc.), 0x8501, 0xfd400000 / 2
USB Device: Bluetooth USB Host Controller, 0x05ac (Apple Inc.), 0x8206, 0x7d100000 / 2
USB Device: IR Receiver, 0x05ac (Apple Inc.), 0x8240, 0x7d200000 / 3
USB Device: Razer Naga, 0x1532, 0x0015, 0x1d100000 / 2
USB Device: Hub in Apple Pro Keyboard, 0x05ac (Apple Inc.), 0x1003, 0x3d100000 / 2
USB Device: Amazon Kindle, 0x1949 (Lab126), 0x0004, 0x3d110000 / 4
USB Device: Apple Pro Keyboard, 0x05ac (Apple Inc.), 0x020b, 0x3d130000 / 3
FireWire Device: d2 quadra (button), LaCie, Up to 400 Mb/sec

I have reinstalled the game, and patched it, then I can play the game, but the problem occurs when I exit the game, and then try to re-open it after closing out the game. This message pops up, when I go into finder I can't open any other Starcraft Application. I just need to figure out how to download the game, patch it, and then move the shortcut to the desktop. I have no clue how to do that.
Reply Quote
Support Forum Agent
Posts: 14,784
SC2 doesn't create a shortcut for the desktop. Make sure you're not moving the actual application to the desktop out of the folder.

To create a shortcut for the desktop, try right clicking the application and select Make Alias. Then move the Alias to the desktop. This makes sure that functionality is not affected.
Edited by Machkhan on 8/6/2012 9:39 AM PDT
Reply Quote
Posts: 14
Oh okay thank you
Reply Quote
Posts: 1
Did this fix the problem of the gaming being playable after reinstallation of the game?
Reply Quote
Posts: 14
Nope, I created the alias and everything, but it still wont open. I can re-download the game and patch and THEN play. but if I exit the game I can't get back into it.
Reply Quote
Support Forum Agent
Posts: 14,784
08/09/2012 03:52 PMPosted by Ahmayzhing
Nope, I created the alias and everything, but it still wont open. I can re-download the game and patch and THEN play. but if I exit the game I can't get back into it.

This sound like an weird issue. Can you do me a favor, and take a screenshot of your StarCraft II directory? I want to see what is in the main directory.

I'm currently having issues obtaining email from the mac inbox, so please upload it on a photo site, like photobucket, tinypic, etc, and link it here.
Reply Quote
Posts: 719
08/09/2012 03:52 PMPosted by Ahmayzhing
Nope, I created the alias and everything, but it still wont open. I can re-download the game and patch and THEN play. but if I exit the game I can't get back into it.


Same with me. After the initial download of the patch sc2 works for me. Once I close out of sc2 and try to restart the game I get an internal error message.
Reply Quote
Posts: 14
Okay, I will take a screen shot but I'm re-downloading it right now, and how do I find the Directory?
Edited by Ahmayzhing on 8/10/2012 7:59 AM PDT
Reply Quote
Posts: 14
http://s1167.photobucket.com/albums/q628/ahmayzhing/Starcraft/?action=view&current=a8aae520.png
Reply Quote
Posts: 14
Okay... is that the screenshot needed?
Reply Quote
Support Forum Agent
Posts: 14,784
Can you show the directory in Finder? This shows all the files.
Reply Quote
Posts: 14
So Finder/Applications/Starcraft II/ then screenshot?
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]