StarCraft® II

game freezes first 15 seconds of game.

For some reason ever since this last patch my game freezes for a good 10-15 seconds at the start of a ladder match. This is almost unplayable.

Model Name: iMac
Model Identifier: iMac11,3
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed: 2.93 GHz
Number of Processors: 1
Total Number of Cores: 4
L2 Cache (per Core): 256 KB
L3 Cache: 8 MB
Memory: 8 GB
Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
Boot ROM Version: IM112.0057.B01
SMC Version (system): 1.59f2

Chipset Model: ATI Radeon HD 5750
Type: GPU
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 1024 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x68a1
Revision ID: 0x0000
ROM Revision: 113-B9710C-238
EFI Driver Version: 01.00.417
Reply Quote
update:
for some reason when I turn my shaders/shadows from low to medium I no longer get delay at the beginning of the game... /Sigh. Shaders on medium makes my eyes hurt...
Reply Quote
Support Forum Agent
This is being investigated for all platforms, please post in the bug report forums so that the team there can investigate the issue: http://us.battle.net/sc2/en/forum/13440/
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]