StarCraft® II

FPS issue and Admin

I am having tons of FPS issues. I can not play any multiplayer games without massive FPS drops. I have reset SMC. It works fine on High to Ultra in windows. I also tried a nVidia 670 GTX in OSX with no improvement.

This is really getting me frustrated that I cant play the game I really like.

The game suggests Ultra settings. Even on Low I get almost no FPS...

I also have this in the console log. NOTE: I did reset the permissions on the starcraft 2 folder.

4/11/13 9:55:15.300 PM StarCraft II[34675]: Current process is NOT running as Admin: -60007

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro3,1
Processor Name: Quad-Core Intel Xeon
Processor Speed: 2.8 GHz
Number of Processors: 2
Total Number of Cores: 8
L2 Cache (per Processor): 12 MB
Memory: 10 GB
Bus Speed: 1.6 GHz
Boot ROM Version: MP31.006C.B05
SMC Version (system): 1.25f4

AMD Radeon HD 6870:

Chipset Model: AMD Radeon HD 6870
Type: GPU
Bus: PCIe
Slot: Slot-1
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 1024 MB
Vendor: ATI (0x1002)

System Version: OS X 10.8.2 (12C60)
Kernel Version: Darwin 12.2.0
Boot Volume: Crucial M4 256
Boot Mode: Normal
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]