StarCraft® II

Battle.net connection lost over and overagain

Posts: 3
So to start off I know nothing about firewalls or router settings so please be understanding.

When I play in campaign I get a continuous over and over "lost connection to battle.net" Then when I go into matchmaking I have only been able to connect to one match and it lasted a whole 20 seconds before I was booted.

I thought that maybe it was my internet but after calling Comcast and having a tech come out he said nothing was wrong on their end and the speed test is showing 114 mbps download and 22.59 upload.

What else can I do? I really wanna play multiplayer!
Reply Quote
Support Forum Agent
Posts: 26,258
Hi Josh, is your computer wireless or connected with a cable to the router? Would you be able to see the make and model number of your router and modem?

There are several things you can try to stop these disconnections. Please let us know how it goes, and we can work from there.

________________________________________________
Rate me! https://www.surveymonkey.com/s/Velnrak
Reply Quote
Posts: 3
Its hard wired to the router.

Router is a Belkin n750db wireless n+

modem is cisco dpc3008
Reply Quote
Support Forum Agent
Posts: 26,258
Is there any way you could test playing while connected directly to the Cisco DPC3008?
________________________________________________
Rate me! https://www.surveymonkey.com/s/Velnrak
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]