New issues with WoW remote on android

90 Human Mage
8945
Hi,
Since the new version released yesterday (2.0.1) there have been a couple of new bugs I have seen in the Auction House functionality.
1. Bids don't default to minumum bid amount
When putting on a bid, the amount defaults to 0, and I have to type in the amount manually.

2. Getting error when posting auctions.
After posting, instead of getting the message of the Auction being posted successfully, I get an error saying "Error Item not Found"

Tech data :
WoW remote version : 2.0.1
Phone: Samsung Galaxy S
Android version : Froyo.dvjp8
Firmware : 2.2
Reply Quote
97 Night Elf Hunter
9545
I am having both of these issues since release of 2.0.1 as well.

Also, It takes two presses of the app button to activate the app from my DroidX. First press flashes the brown background than back to Android home screen. Second press opens app.

Tech Data: The World of Warcraft Armory Version 2.0.1
Phone: Motorola DroidX
Android version: 2.2.1
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]