Formatting bug on forums (more than just me)

90 Human Rogue
8105
formatting is massively screwed up for me, and it appears its a widespread problem. originally didn't know/couldn't find the correct forum (as my webpage is extremely hard to navigate now), so the post is here, multiple people have posted pictures of what the problem looks like.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6036887006?page=1
Reply Quote
85 Night Elf Rogue
5895
Yup. For me as well. Firefox 13.0.1
Reply Quote
70 Night Elf Rogue
10285
If you mean that the formatting currently is almost purely text, then I'm having the same issue on the entire site. I admit, it's rather amusing yet at the same time also quite hard to navigate much as I have to sift through all the text to find what I want.

Chances are, someone made a coding error when updating the site.
Reply Quote
85 Blood Elf Paladin
3295
@ leavex

what did you title your post?

i cannot find it.
Reply Quote
85 Blood Elf Paladin
3295
lol disregard that post.. thought i was on the other tab lolz
Reply Quote
90 Orc Death Knight
10495
Happened to me as well.

http://i.imgur.com/6gyOg.jpg
Reply Quote
90 Human Rogue
8105
i'm on chrome for the record
Reply Quote
90 Draenei Shaman
10825
Firefox here, and it's the same problem for me.
Reply Quote
100 Draenei Paladin
19360
Same thing here, forums are all messed up. Doesn't seem to matter what browser you try.
Reply Quote
100 Dwarf Mage
11375
I'm using Chrome 20.0.1132.47 (also happens in IE) on Windows 7 x64 and seeing this:

https://lh4.googleusercontent.com/-gSFxPBBeVMQ/T_x6KHYfCII/AAAAAAAAAKU/rOQ6uDAUYNg/s1280/forums_screwup.jpg
Edited by Choonster on 7/10/2012 11:57 AM PDT
Reply Quote
90 Human Rogue
8105
quote from choonster because they is borked.
https://lh4.googleusercontent.com/-gSFxPBBeVMQ/T_x6KHYfCII/AAAAAAAAAKU/rOQ6uDAUYNg/s1280/forums_screwup.jpg"
end quote

yep that's what we're all seeing
Reply Quote
40 Night Elf Hunter
460
It's not just the forums. The main site has also lost formatting, or something. It is the same on the entire Diablo III site.
Reply Quote
90 Human Rogue
8105
everything is fine for me. armories, pvp, media, services. just happens when i hit forum
Reply Quote
98 Draenei Shaman
9355
Looks like its a js error. My google chrome console comes up with "Cms is not defined."
Reply Quote
90 Human Rogue
15000
Yes everything of mine is screwed up as well. Everything is scooted to the left side of my screen and everything is all scrunched up. Even on the SC2 Website its like this. I havnt been on the Diablo site but id suspect its the same as well.
Reply Quote
MVP - Technical Support
90 Blood Elf Hunter
17510
And...acknowledged!

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6036117060
________________________________________________
The wise speak only of what they know. - J.R.R. Tolkien
CORE I7 3.8GHz | 12GB RAM | ATI 5970+5870 | F120 SSD
Live WoW Tech Support: irc://chat.freenode.net/wowtech
Reply Quote
85 Blood Elf Paladin
7255
Just chiming in with the same issue, Firefox, all that jazz. Easier to find this later through search posts than try to find this forum again with the current layout.
Reply Quote
100 Tauren Druid
12205
All better.
Reply Quote
90 Human Rogue
8105
FIXED! ty everyone involved blizzard side who fixed it.
Reply Quote
96 Orc Hunter
12950
yeah back up.
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]