WoW client not asking for auth. code

85 Goblin Priest
2340
I have an authenticator attached to my account. When I log in on battle.net it asks for my authentication code. Which is great, but since updating to 5.0.4 my client is no longer asking for this code. Is this normal now?
Reply Quote
85 Night Elf Hunter
4870
Log into your account management, follow the link "Authenticator: Battle.net Mobile Authenticator: Manage Security Options" and if you want to be prompted every time when you log into the game, check the box for "Require an authenticator code every time you log in to the game"
Reply Quote
85 Goblin Priest
2340
Thank You so much!
I had this setup pre 5.0.4 so blizzard must have reset it yesterday.
Reply Quote
Support Forum Agent
Thank You so much!
I had this setup pre 5.0.4 so blizzard must have reset it yesterday.


The default is about once a week - and when everyone changed their SQA/mobile apps - it did default back, yes.
Reply Quote
85 Blood Elf Rogue
0
Thank You so much!
I had this setup pre 5.0.4 so blizzard must have reset it yesterday.


The default is about once a week - and when everyone changed their SQA/mobile apps - it did default back, yes.


Best feature ever IMO. :D
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]