Optimization Error..

89 Troll Rogue
8355
I do not have a deDE folder either.

http://i47.tinypic.com/rlkwsm.png
Reply Quote
90 Human Mage
5280
machkahn, do you reccomend o try what mekel said in

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6679197930?page=1

i just saw that post
Reply Quote
86 Goblin Hunter
6475
thanks
Edited by Fizz on 9/23/2012 9:31 AM PDT
Reply Quote
89 Troll Rogue
8355
Would it just be easier if I uninstalled and just re-downloaded the whole game? I don't want to do what Mekel said in the link Essyex posted. I just don't want to mess with all the files and chance anything going wrong.
Reply Quote
86 Goblin Hunter
6475
Agreed (@Kevjallyia), that is what I am currently doing.
Reply Quote
90 Draenei Hunter
0
Exactly the same issue here.
Reply Quote
Support Forum Agent
I agree it would be easier to uninstall/reinstall to resolve this, but I've forwarded this case to the team for review/resolution. So for now, uninstall and reinstalling using the 5.0 web installer is the best solution.

The steps for uninstalling and using the 5.0 installer are located here: https://us.battle.net/support/en/article/200493
Reply Quote
85 Night Elf Priest
3195
Im going through the reinstallation right now, when its finished ill let you know if it worked out for me
Reply Quote
88 Human Priest
4245
Just to add to the pile, I haven't played/updated in quite a while, and I'm having the same problem. No deDE folder. I even tried creating one, with 777 permissions, and creating the MPQ file that's supposed to be included, and no joy. I do have an enUS folder with corresponding enUS MPQ files.
Reply Quote
89 Troll Rogue
8355
Uninstalling now as well. :)
Reply Quote
85 Night Elf Priest
3195
re-installation didn't work either....shocker
Reply Quote
85 Night Elf Priest
3195
is anyone getting a background downloader after they get the error message that doesn't download anything?
Reply Quote
Support Forum Agent
09/23/2012 09:56 AMPosted by Cthreepeeoh
re-installation didn't work either....shocker

Did you get the same error when you reinstalled, or a different error? Are you using the 5.0 web installer and not a disc or an old install you may have?
Edited by Machkhan on 9/23/2012 9:59 AM PDT
Reply Quote
85 Night Elf Priest
3195
same error as before
Reply Quote
same issue here, how to fix that?
I really want to play MOP, but I'm about to give up...
Reply Quote
85 Tauren Warrior
5460
still broken :(
Reply Quote
85 Night Elf Priest
3195
has everyone dealing with this issue have macs?
Reply Quote
88 Human Priest
4245
My Solution:

Do not uninstall anything. Go to https://us.battle.net/account/download/index.xml and download the Mac installer. Just takes a second. Run it. It'll start the launcher, and will start downloading. After about five minutes or so, you should have enough downloaded to be in the orange, and be able to hit the Play button. I was able to hit that and the cinematics started, and after watching the (awesome) movie, I was able to log in.

Good luck.
Reply Quote
90 Blood Elf Hunter
8205
I'm using a Mac and haven't played in a bit as well. I went into my hard drive, then applications, in the Warcraft folder I double clicked on background downloader- that started the process. After repeated attempts to find the elusive folder/use the launcher, this method worked for me. Hope this helps someone. Good luck, folks!
Edited by Haldanis on 9/23/2012 3:51 PM PDT
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]