Fully installed but still streaming - laaaagg

90 Human Paladin
13530
Hey guys.

So since 5.0.4 I've had this problem. The game is fully installed, but sometimes the UI and loading screens will act as if they're being streamed (the icon, lagginess, and everything) and even the world sometimes. It's been progressively getting worse though...

Today I was kicked out of my 3rd LFR for being in the load-in screen for 20-30 minutes.

Just got my Monk to Outland, and it's... very very ridiculous. It's as if I'm having to re-stream the entire Burning Crusade expansion.

Is anyone else having this problem, or are any fixes known?
Reply Quote
90 Human Paladin
13530
A major problem is my horrid, HORRID IP (AT&T) doesn't work well with streaming. A 5 minute Youtube video will take 45 minutes+

So I'm sure you can imagine streaming the game.
Reply Quote
90 Human Paladin
13530
Anyone? This is really becoming a problem. Am I on the right forum?
Reply Quote
90 Human Paladin
13530
No one else at all is having this problem?
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
When you open the launcher, does it say "Game is up to date"? Because if the download is complete, that shouldn't be happening.
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)
Submit Cancel

Reported!

[Close]