Stuck on success!

90 Night Elf Rogue
FDC
8710
Loaded wow...Launcher came up with 5.1 patch notes. Game updated, then was ready to play. I try to log on, says connected for a while, then success! for a looooong time. I log on daily, so there was no need for an update. I had no issues yesterday or last night.

Ive re-started computer and my modem. Same results.

Please advise.
Reply Quote
90 Orc Hunter
8490
I am having the exact same issue.
Reply Quote
100 Blood Elf Paladin
11205
My husband and I (separate accounts, separate computers) are experiencing this same issue. We have restarted the system (network and PCs), removed WTF and Cache directories, and removed all of our add-ons. I played earlier today with no problem, but have been unable to successfully connect since about 2pm PST--Verizon FIOS, Plano, TX
Edited by Susanna on 2/27/2013 7:22 PM PST
Reply Quote
90 Night Elf Druid
11015
Let me guess, you all use Verizon?
Reply Quote
100 Draenei Paladin
11640
Me and my fiancee are also having this issue. We do have verizon.
Reply Quote
90 Night Elf Rogue
FDC
8710
Yes..Im a Verizon FIOS user in the Dallas area.

Update: I left it alone on Success for about 5mins. Came back and I was at my char select screen. Loading took exponentially longer, but once I got in game, all has been fine so far.
Reply Quote
90 Orc Hunter
8490
Yep, I use verizon.
Reply Quote
90 Night Elf Druid
11015
Yeah, I totally want to call them and scream at them tomorrow on the phone. But thats probably just me being tired and that doesn't accomplish anything. The only people getting screwed over are Verizon users. If this goes on for another full day, I expect compensation in return. This is silly. They've had quite a bit of time to fix the problem now.

P.S I also live in Dallas. Obviously we need a forum to QQ in and set up a location to go get drinks :/
Reply Quote
90 Human Hunter
5990
I use Verizon and I live in Denton. (Just north of Dallas). This issue seems to happen to us all at the same time. It happened a few weeks ago too. It's happening to me right now, among other issues.
Edited by Eichmann on 2/27/2013 7:13 PM PST
Reply Quote
90 Night Elf Rogue
FDC
8710
I also couldnt log into my armory app on my phone. I turned off WiFi and went to AT&T LTE and logged in easily. On WiFi I kept getting the "port blocked" message.
Reply Quote
90 Undead Death Knight
4495
Verizon FiOS user here in North Dallas. Been having connection issues since about 2pm CST til now (9:38pm). Either get stuck at Success screen, stuck on the loading bar screen or can play for about 30 secs then get D/C'd.

I have the 75mb down / 35mb up plan. I also have connection issues with Diablo 3 just to test it. Then played CS:GO and have like a 6 ping and plays flawlessly. About to test out Planetside 2.

System Specs:
i5-3570K
16GB RAM
GTX 670
Samsung 840 Pro 256gb SSD
Reply Quote
90 Tauren Druid
9710
My husband, myself, and another local friend of ours are all also having this issue. We're also from the Dallas area and on Verizon FiOS. :(
Reply Quote
100 Human Mage
10500
Dallas area also, stuck on loading screen --- Verizon FiOS.
Edited by Noikona on 2/27/2013 8:03 PM PST
Reply Quote
90 Troll Priest
7175
Same location--Carrollton, to be precise--same service.

Same issue.
Reply Quote
90 Human Rogue
13945
Verizon Fios in Coppell, Texas (north dallas). Same issue, forums load extremely slow too, i think its a battlenet related issue but who knows.
Reply Quote
96 Tauren Paladin
4175
Dallas-area (grapevine, TX)
yup. i'm definitely having the same problems as y'all.
forums are loading slow for me as well.
dangit Verizon, i just want to level my Mage :(
Reply Quote
90 Undead Death Knight
4495
I'm talking with Verizon customer support right now. Trying to escalate the issue with them... we'll see what they say.
Reply Quote
96 Tauren Paladin
4175
throwing you guys an update,
i can now login. i ran the repair tool through the launcher. moment of truth

yup. i am playing flawlessly now. hopefully all of you guys can as well.
see you guys in azeroth!
Edited by Lohfzehn on 2/27/2013 9:48 PM PST
Reply Quote
90 Undead Death Knight
4495
Verizon reset my connection on their end. Problem seems fixed for me!

For now.

EDIT: Nope. T'was a lie. Was able to login fine. Logged out to test, closed WoW down, relogged; stuck on 90% loading screen.

Not solved.
Edited by Turboblight on 2/27/2013 10:07 PM PST
Reply Quote
90 Human Paladin
9535
Same problem in Auckland, NZ. Stuck on success.
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]