Diablo® III

A new patch is available - Loop fix

59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
This may apply to you if this is how your game/launcher is behaving:

On login you get a message saying "A New patch for Diablo III is available" and it also says that your game will be closed and the patch will be applied. The game closes, the Launcher comes up saying "Game is up to date" and no patch is applied.
---

Edit - New thread: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5870687669
Edited by e1D#1473 on 6/19/2012 8:16 AM PDT
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
-
Edited by e1D#1473 on 6/26/2012 10:05 AM PDT
Reply Quote
06/06/2012 07:10 AMPosted by Barthus
http://enUS.patch.battle.net:1119/patch
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
Right...
Edited by e1D#1473 on 6/6/2012 9:38 AM PDT
Reply Quote
90 Undead Rogue
11660
Posts: 2
how will we know when the American updater is actually patching 1.0.2b?
Reply Quote
by 11am
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
06/06/2012 09:21 AMPosted by Ikton
how will we know when the American updater is actually patching 1.0.2b?

You should be able to patch the client now. But the maintenance ends at 11am PDT.
Reply Quote
I've got " failed to write to a required file..."
Reply Quote
Barthus! Tnx a lot for your help!
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
06/06/2012 12:31 PMPosted by Hhan
I've got " failed to write to a required file..."

Go in your Diablo III folder and delete the "Diablo III.mfil" file.
Reply Quote
100 Draenei Death Knight
11745
Posts: 27
i love how gamers are trying to fix blizzards problems
Reply Quote
where is the official communication from Blizzard ??
Reply Quote
Posts: 12
Well obviously this should have been done by Blizzard.
Thank you Barthus.
Reply Quote
Still getting update-loop and crashed launcher, despite removing /Updates and Diablo III.exe and letting it re-download. I also changed my patch_url to enGB in .agent.db

Loving this. Every god damn update it's like this.
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
Still getting update-loop and crashed launcher, despite removing /Updates and Diablo III.exe and letting it re-download. I also changed my patch_url to enGB in .agent.db

Loving this. Every god damn update it's like this.

Make sure you're trying to log onto the correct region. And check if the client patched to 9950 again. (This would happen if you don't delete the Agent or the Updates folder)
Edited by e1D#1473 on 6/6/2012 12:47 PM PDT
Reply Quote
I did this but there is the same error "Failed to launch a critical file. but didn't tell me what file, any help with this?
Reply Quote
thank you it worked!
Reply Quote
59 Undead Death Knight
9320
Posts: 3,132
06/06/2012 12:46 PMPosted by charro
I did this but there is the same error "Failed to launch a critical file. but didn't tell me what file, any help with this?

Did this happen when pressing Play?
Reply Quote
An expected error while updating required files. Please try again..... what will i do here??
Reply Quote

Please report any Code of Conduct violations, including:

Threats of violence. We take these seriously and will alert the proper authorities.

Posts containing personal information about other players. This includes physical addresses, e-mail addresses, phone numbers, and inappropriate photos and/or videos.

Harassing or discriminatory language. This will not be tolerated.

Forums Code of Conduct

Report Post # written by

Reason
Explain (256 characters max)

Reported!

[Close]