404, refresh 2-3 times and 200

API Discussion
Same problem for each query
for the moment it works fine
Greetings all,

We are currently investigating issues with an increased number of 404 Not Found responses from the WoW community API.

Thank you for reporting this issue to us!
We believe this issue is now resolved.

Please let us know if this occurs again.
Not sure if this is the same issue however what I am experiencing is when I start a pet battle with a battle pet I have NEVER tamed the game tells me I already have 3 of 3 and can not capture any more of that type. It has happened 3 days ago when I attempted a battle, with a blue Bilescourge. Game says no. You have 3/3. Pet is only in that zone and I had just arrived an hour before.

When I attempted to capture a Coastal Sandpiper yesterday I was told the same thing, 3 of 3 already in my team. Again this is false. I am hesitant to battle more until I know what is happening.

Please help.
10/09/2018 11:31 AMPosted by Lemoan
Not sure if this is the same issue however what I am experiencing is when I start a pet battle with a battle pet I have NEVER tamed the game tells me I already have 3 of 3 and can not capture any more of that type. It has happened 3 days ago when I attempted a battle, with a blue Bilescourge. Game says no. You have 3/3. Pet is only in that zone and I had just arrived an hour before.

When I attempted to capture a Coastal Sandpiper yesterday I was told the same thing, 3 of 3 already in my team. Again this is false. I am hesitant to battle more until I know what is happening.

Please help.


Hi Leoman,

This forum is specifically for integrating with Blizzard's APIs, and the developer portal.

If you have issues with playing World of Warcraft, you'll want to check out either the Customer Support forum (https://us.battle.net/forums/en/wow/1011699/) or the Bug Report forum (https://us.battle.net/forums/en/wow/1012660/) for that game.

Join the Conversation

Return to Forum