Missing profilemain for WoW characters

API Discussion
There are some characters I'm grabbing the avatar and profilemain image for; occasionally I see an issue where either the avatar or profilemain or BOTH are returning a 404.

The example I have right now is for: Veysana-Vek'nilash-US.

The working avatar url is: render-us.worldofwarcraft.com/character/veknilash/169/169139881-avatar.jpg

however, replacing "avatar" with "profilemain" returns a 404: render-us.worldofwarcraft.com/character/veknilash/169/169139881-profilemain.jpg
https://develop.battle.net/documentation/guides/community-apis-world-of-warcraft-character-renders

The available renders are:

Avatar: http://render-us.worldofwarcraft.com/character/lightbringer/110/115539310-avatar.jpg
Main: http://render-us.worldofwarcraft.com/character/lightbringer/110/115539310-main.jpg
Inset: http://render-us.worldofwarcraft.com/character/lightbringer/110/115539310-inset.jpg
They stopped generating profilemain because it's no longer used on the website.

https://us.battle.net/forums/en/bnet/topic/20758698537#post-14
I'm seeing some profilemain images still loading, so I'm going to attribute those to old / cached images on the Blizz servers.

I've changed over from profilemain to main and have grabbed all my missing images.

Thanks for the help. :-D
Are there no fallback images for the the Main and Inset? I see they are used on the armory but if I swap avatar for main in the fallback url I get a 403 response code.

Join the Conversation

Return to Forum