Unplayable Lag

Technical Support
I bought this game a week ago and haven't played it yet. Every time i log on to play the lag is so bad its playable. Its not my internet connection, its perfectly fine. The way you have these technical support tickets is very idiotic and confusing. Get your things together and fix your customer support. There are tickets still out there and unanswered. I expected better from blizzard expectantly how big diablo is now. There is only one server, PLEASE get more than ONE server and maybe the lag wont be as bad as it is. Im definitely going back to console. Please make a way were we can get direct help and talk directly with a person through messages or email and not forums.
TRACEROUTE:
traceroute to 210.195.231.32 (210.195.231.32), 15 hops max, 60 byte packets
1 24.105.30.2 (24.105.30.2) 0.800 ms 0.780 ms 0.794 ms
2 * * *
3 137.221.66.2 (137.221.66.2) 1.110 ms 1.192 ms 1.262 ms
4 137.221.68.70 (137.221.68.70) 1.236 ms 1.273 ms 1.298 ms
5 137.221.65.7 (137.221.65.7) 8.334 ms 8.355 ms 8.381 ms
6 137.221.70.32 (137.221.70.32) 7.929 ms 7.943 ms 8.025 ms
7 * * *
8 * * *
9 * * *
10 * * *
11 * * *
12 * * *
13 * * *
14 * * *
15 * * *

15/10/2017 09:46:38 UTC
--------------------

MTR:
Start: Sun Oct 15 09:46:39 2017
HOST: Blizzard Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1.|-- 24.105.30.2 0.0% 10 0.7 5.7 0.4 51.3 16.0
2.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
3.|-- 137.221.66.2 0.0% 10 1.3 1.3 1.2 1.4 0.0
4.|-- 137.221.68.70 0.0% 10 1.3 1.3 1.1 1.4 0.0
5.|-- 137.221.65.7 0.0% 10 8.5 8.3 8.2 8.5 0.0
6.|-- 137.221.70.32 0.0% 10 8.8 8.2 8.0 8.8 0.0
7.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0

15/10/2017 09:46:38 UTC
--------------------
lag 4 day already
hi - can you try the specific diagnostics on the two links I provided?
MTR:
Start: Sun Oct 22 17:32:36 2017
HOST: Blizzard Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1.|-- 24.105.30.3 0.0% 10 95.1 12.9 0.5 95.1 29.4
2.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
3.|-- 137.221.66.4 0.0% 10 1.4 1.4 1.3 1.5 0.0
4.|-- 137.221.68.68 0.0% 10 1.3 1.3 1.2 1.7 0.0
5.|-- 137.221.68.32 0.0% 10 0.9 2.2 0.9 12.8 3.7
6.|-- 10gigabitethernet1-3.core1.lax1.he.net 0.0% 10 0.8 2.6 0.7 7.0 2.3
7.|-- 100ge14-1.core1.lax2.he.net 0.0% 10 11.0 26.9 11.0 44.5 8.4
8.|-- 100ge9-2.core1.den1.he.net 0.0% 10 51.6 57.3 51.6 62.2 3.8
9.|-- 100ge14-1.core1.mci3.he.net 0.0% 10 51.1 55.1 51.1 60.9 3.5
10.|-- 100ge8-1.core2.chi1.he.net 0.0% 10 51.3 57.9 51.1 114.2 19.8
11.|-- mediacom-enterprise-business-as30036.100gigabitethernet13-2.core2.chi1.he.net 0.0% 10 76.4 62.7 51.4 81.6 11.7
12.|-- po10.chgil001cr1.mchsi.com 0.0% 10 64.3 64.3 64.2 64.3 0.0
13.|-- po13.demia001cr1.mchsi.com 0.0% 10 64.3 64.3 64.2 64.7 0.0
14.|-- po20.demia002er9.mchsi.com 0.0% 10 64.7 64.7 64.6 64.8 0.0
15.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0

22/10/2017 17:32:36 UTC
--------------------
Hi - that's still the reverse-path MTR from looking glass. Can you try downloading MTR locally and running it?
Why is it that when the game is laggy, its always put to blame on the players end? My game is laggy today and I know it is not at my end. In a few days it will be fine.
Just sayin....................
I've been playing a very long time (paragon 1018) but today the game is so laggy it's hardly playable.

I have a 100mbs connection too, and no other programs I run are laggy today.
10/23/2017 11:55 AMPosted by Gabby
Why is it that when the game is laggy, its always put to blame on the players end?


Well, if 20,000 players are in the game, and 10 are experiencing problems, then that would point to there being something that isn't based on blizzard (which would effect everyone the same way, or at least everyone in the same circumstances the same way).

10/23/2017 11:55 AMPosted by Gabby
My game is laggy today and I know it is not at my end.


I hear that a lot. It usually is on the player's side. :) Did you run the network diagnostics that I cited above?
10/24/2017 11:00 AMPosted by hal8999
I hear that a lot. It usually is on the player's side.


To clarify, usually it is somewhere between the Player and Blizzard, often it is not either of the two ends points. Any hop in between can have congestion or packet loss. So, not your fault maybe, but not Blizzard's either. The only way to rule it in/out is to run the tests Hal suggested :)
These are the only Test I found in your links you told me to use shown down below. I still have unplayable lag. I am mad and really disappointed that its doing this. I have played alot of games and Masive MMO's before like Dungeons & Dragons Online and the dreaded lag that will kill your character if it occurs during and battle but never have i had this problem ever before. I delt with lag before but only last a short while. I log in to play diablo, everything runs fine like its suposed to but i go to move my player and i dont even see him moveing, its like a motion picture. when i go to attack i dont even see him attacking i just hear the sounds. I dont see him swinging until awhile after.
|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| 192.168.0.1 - 0 | 661 | 661 | 1 | 7 | 571 | 45 |

| 10.145.100.1 - 0 | 661 | 661 | 9 | 19 | 598 | 14 |

| 172.30.83.161 - 0 | 661 | 661 | 13 | 22 | 621 | 18 |

| po20.demia001cr1.mchsi.com - 0 | 661 | 661 | 25 | 35 | 611 | 29 |

| po11.stlmo001cr1.mchsi.com - 0 | 661 | 661 | 27 | 37 | 586 | 41 |

| po10.stlmo001er1.mchsi.com - 0 | 661 | 661 | 25 | 35 | 588 | 79 |

| stlo-b1-link.telia.net - 0 | 661 | 661 | 24 | 35 | 597 | 31 |

| chi-b21-link.telia.net - 0 | 661 | 661 | 32 | 43 | 593 | 44 |

| blizzard-ic-322962-chi-b21.c.telia.net - 0 | 661 | 661 | 28 | 39 | 598 | 36 |

| ae1-br01-eqch2.blizzardonline.net - 0 | 661 | 661 | 26 | 37 | 599 | 60 |

|xe-0-0-0-0-br01-eqla1.blizzardonline.net - 0 | 661 | 661 | 78 | 88 | 669 | 135 |

| be1-pe01-eqla1.blizzardonline.net - 0 | 661 | 661 | 76 | 85 | 674 | 109 |

| 24.105.30.129 - 0 | 661 | 661 | 77 | 87 | 677 | 80 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Battle.net Authentication-Looking Glass Test
TRACEROUTE:
traceroute to 173.28.168.27 (173.28.168.27), 15 hops max, 60 byte packets
1 24.105.30.3 (24.105.30.3) 0.450 ms 0.874 ms 0.892 ms
2 * * *
3 137.221.66.4 (137.221.66.4) 1.371 ms 1.441 ms 1.510 ms
4 137.221.68.68 (137.221.68.68) 1.125 ms 1.229 ms 1.257 ms
5 137.221.68.32 (137.221.68.32) 0.920 ms 1.030 ms 1.041 ms
6 10gigabitethernet1-3.core1.lax1.he.net (206.223.123.37) 0.722 ms 0.713 ms 0.735 ms
7 100ge14-1.core1.lax2.he.net (72.52.92.122) 1.010 ms 1.053 ms 1.082 ms
8 100ge9-2.core1.den1.he.net (184.105.222.114) 53.580 ms 53.601 ms 53.611 ms
9 100ge14-1.core1.mci3.he.net (184.105.64.50) 51.069 ms 51.088 ms 51.087 ms
10 100ge8-1.core2.chi1.he.net (184.105.81.210) 51.148 ms 51.183 ms 51.077 ms
11 mediacom-enterprise-business-as30036.100gigabitethernet13-2.core2.chi1.he.net (184.105.17.74) 51.666 ms 51.418 ms 51.769 ms
12 po10.chgil001cr1.mchsi.com (68.66.73.121) 64.314 ms 64.397 ms 64.422 ms
13 po13.demia001cr1.mchsi.com (68.66.72.42) 64.209 ms 64.655 ms 64.696 ms
14 po20.demia002er9.mchsi.com (68.66.72.102) 64.628 ms 64.785 ms 64.834 ms
15 * * *

23/11/2017 19:02:52 UTC
--------------------

PING:
PING 173.28.168.27 (173.28.168.27) 56(84) bytes of data.

--- 173.28.168.27 ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 2998ms

23/11/2017 19:02:52 UTC
--------------------

MTR:
Start: Thu Nov 23 19:02:52 2017
HOST: Blizzard Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1.|-- 24.105.30.3 0.0% 10 0.6 0.6 0.4 1.0 0.0
2.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
3.|-- 137.221.66.4 0.0% 10 1.3 1.3 1.2 1.4 0.0
4.|-- 137.221.68.68 0.0% 10 1.3 1.3 1.2 1.5 0.0
5.|-- 137.221.68.32 0.0% 10 1.0 1.0 1.0 1.1 0.0
6.|-- 10gigabitethernet1-3.core1.lax1.he.net 0.0% 10 0.8 4.7 0.8 10.5 3.6
7.|-- 100ge14-1.core1.lax2.he.net 0.0% 10 9.9 2.9 0.9 11.3 4.1
8.|-- 100ge9-2.core1.den1.he.net 0.0% 10 51.2 51.2 51.1 51.3 0.0
9.|-- 100ge14-1.core1.mci3.he.net 0.0% 10 54.6 55.3 51.1 61.5 3.9
10.|-- 100ge8-1.core2.chi1.he.net 0.0% 10 54.6 56.6 51.2 63.0 4.1
11.|-- mediacom-enterprise-business-as30036.100gigabitethernet13-2.core2.chi1.he.net 0.0% 10 51.7 51.7 51.4 51.8 0.0
12.|-- po10.chgil001cr1.mchsi.com 0.0% 10 64.3 64.3 64.3 64.4 0.0
13.|-- po13.demia001cr1.mchsi.com 0.0% 10 64.3 64.3 64.2 64.4 0.0
14.|-- po20.demia002er9.mchsi.com 0.0% 10 64.6 64.7 64.6 64.9 0.0
15.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diablo 3- Looking Glass Test
TRACEROUTE:
traceroute to 173.28.168.27 (173.28.168.27), 15 hops max, 60 byte packets
1 24.105.30.3 (24.105.30.3) 0.487 ms 0.609 ms 0.734 ms
2 * * *
3 137.221.66.4 (137.221.66.4) 1.300 ms 1.373 ms 1.446 ms
4 137.221.68.68 (137.221.68.68) 1.206 ms 1.232 ms 1.256 ms
5 137.221.68.32 (137.221.68.32) 1.008 ms 1.027 ms 1.031 ms
6 10gigabitethernet1-3.core1.lax1.he.net (206.223.123.37) 1.458 ms 0.768 ms 0.774 ms
7 100ge14-1.core1.lax2.he.net (72.52.92.122) 7.317 ms 7.329 ms 7.349 ms
8 100ge9-2.core1.den1.he.net (184.105.222.114) 59.718 ms 59.759 ms 59.760 ms
9 100ge14-1.core1.mci3.he.net (184.105.64.50) 51.115 ms 51.150 ms 51.154 ms
10 100ge8-1.core2.chi1.he.net (184.105.81.210) 51.169 ms 51.230 ms 51.284 ms
11 mediacom-enterprise-business-as30036.100gigabitethernet13-2.core2.chi1.he.net (184.105.17.74) 51.574 ms 51.635 ms 51.662 ms
12 po10.chgil001cr1.mchsi.com (68.66.73.121) 64.303 ms 64.332 ms 64.355 ms
13 po13.demia001cr1.mchsi.com (68.66.72.42) 64.447 ms 64.533 ms 64.609 ms
14 po20.demia002er9.mchsi.com (68.66.72.102) 64.853 ms 64.638 ms 64.558 ms
15 * * *

23/11/2017 18:58:23 UTC
--------------------

PING:
PING 173.28.168.27 (173.28.168.27) 56(84) bytes of data.

--- 173.28.168.27 ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 2998ms

23/11/2017 18:58:23 UTC
--------------------

MTR:
Start: Thu Nov 23 18:58:23 2017
HOST: Blizzard Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1.|-- 24.105.30.3 0.0% 10 0.5 2.1 0.5 10.1 3.2
2.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
3.|-- 137.221.66.4 0.0% 10 1.4 1.3 1.2 1.4 0.0
4.|-- 137.221.68.68 0.0% 10 4.8 1.6 1.1 4.8 1.1
5.|-- 137.221.68.32 0.0% 10 1.4 1.5 0.9 5.5 1.3
6.|-- 10gigabitethernet1-3.core1.lax1.he.net 0.0% 10 0.8 1.0 0.8 2.5 0.3
7.|-- 100ge14-1.core1.lax2.he.net 0.0% 10 0.9 4.1 0.9 9.8 3.2
8.|-- 100ge9-2.core1.den1.he.net 0.0% 10 51.2 54.7 51.2 60.4 3.4
9.|-- 100ge14-1.core1.mci3.he.net 0.0% 10 51.1 51.5 51.0 54.2 0.7
10.|-- 100ge8-1.core2.chi1.he.net 0.0% 10 51.2 51.3 51.2 52.4 0.0
11.|-- mediacom-enterprise-business-as30036.100gigabitethernet13-2.core2.chi1.he.net 0.0% 10 51.5 51.6 51.4 51.8 0.0
12.|-- po10.chgil001cr1.mchsi.com 0.0% 10 64.3 64.3 64.3 64.4 0.0
13.|-- po13.demia001cr1.mchsi.com 0.0% 10 64.3 64.3 64.2 64.5 0.0
14.|-- po20.demia002er9.mchsi.com 0.0% 10 64.6 64.7 64.6 64.8 0.0
15.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0

23/11/2017 18:58:23 UTC
--------------------
Its been running 5 to 10 min i dont know if its done or not but here you go.

|-------------------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last
| 192.168.0.1 - 0 | 3007| 3007 | 1 | 5 | 601 | 1
| 10.145.100.1 - 0 | 3006 | 3006 | 9 | 16 | 603 | 12
| 172.30.83.161 - 0 | 3006 | 3006 | 13 | 21 | 650 | 16
| po20.demia001cr1.mchsi.com - 1 | 2996 | 2993 | 25 | 32 | 670 | 26
po11.stlmo001cr1.mchsi.com - 1 | 3002 | 3001 | 27 | 33 | 586 | 31
| po10.stlmo001er1.mchsi.com - 1 | 3003 | 3002 | 25 | 32 | 641 | 29
stlo-b1-link.telia.net - 1 | 3003 | 3002 | 24 | 32 | 673 | 39
| chi-b21-link.telia.net - 1 | 3002 | 3001 | 32 | 39 | 628 | 36
blizzard-ic-322962-chi-b21.c.telia.net - 0 | 3006 | 3006 | 27 | 36 | 640 | 33
| ae1-br01-eqch2.blizzardonline.net -1 | 3002 | 3001 | 26 | 34 | 667 | 28 xe-0-0-0-0-br01-eqla1.blizzardonline.net -1 |3002 | 3001 | 78 | 86 | 682 | 82
| be1-pe01-eqla1.blizzardonline.net - 1 | 3003 | 3002 | 76 | 84 | 674 | 83
| 24.105.30.129 - 0 | 3006 | 3006 | 76 | 84 | 736 |83

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
The European Server are not playable at 124+, the Server will die when we pull to many mobs

It’s frustrating its ignoring the topic
the game is playable solo but in multiplayer the latency increases, my ping is around 340ms to 400ms when playing. No issues with SC2 or Overwatch I only experience this issue with Diablo 3

server: NAM
player location: ASIA

PING:
PING 112.198.242.143 (112.198.242.143) 56(84) bytes of data.

--- 112.198.242.143 ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 3001ms

24/11/2017 14:42:04 UTC
--------------------

TRACEROUTE:
traceroute to 112.198.242.143 (112.198.242.143), 15 hops max, 60 byte packets
1 24.105.30.2 (24.105.30.2) 1.137 ms 1.126 ms 1.141 ms
2 * * *
3 137.221.66.0 (137.221.66.0) 1.221 ms 1.294 ms 1.365 ms
4 137.221.68.66 (137.221.68.66) 5.410 ms 5.449 ms 5.456 ms
5 137.221.65.69 (137.221.65.69) 61.187 ms 61.197 ms 61.221 ms
6 137.221.83.75 (137.221.83.75) 61.125 ms 61.090 ms 61.109 ms
7 137.221.65.66 (137.221.65.66) 32.351 ms 32.376 ms 32.402 ms
8 137.221.65.49 (137.221.65.49) 49.326 ms 49.329 ms 49.346 ms
9 137.221.65.44 (137.221.65.44) 61.292 ms 61.349 ms 61.363 ms
10 137.221.72.32 (137.221.72.32) 61.131 ms 61.041 ms 61.156 ms
11 * * *
12 120.28.4.49 (120.28.4.49) 66.441 ms 66.614 ms 66.481 ms
13 120.28.9.225 (120.28.9.225) 287.252 ms 287.255 ms 287.720 ms
14 * * *
15 112.198.191.70 (112.198.191.70) 303.723 ms 303.838 ms 303.819 ms

24/11/2017 14:42:04 UTC
--------------------

MTR:
Start: Fri Nov 24 14:42:04 2017
HOST: Blizzard Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
1.|-- 24.105.30.2 0.0% 10 0.6 1.7 0.5 12.4 3.7
2.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
3.|-- 137.221.66.0 0.0% 10 1.4 1.4 1.3 1.5 0.0
4.|-- 137.221.68.66 0.0% 10 1.3 1.3 1.2 1.4 0.0
5.|-- 137.221.65.69 0.0% 10 61.4 61.2 61.1 61.4 0.0
6.|-- 137.221.83.75 0.0% 10 61.2 61.2 61.1 61.2 0.0
7.|-- 137.221.65.66 0.0% 10 33.6 32.5 32.3 33.6 0.3
8.|-- 137.221.65.49 0.0% 10 52.4 49.6 49.2 52.4 0.9
9.|-- 137.221.65.44 0.0% 10 61.4 61.4 61.3 61.5 0.0
10.|-- 137.221.72.32 0.0% 10 61.2 64.7 61.1 80.9 7.4
11.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
12.|-- 120.28.4.49 70.0% 10 66.6 66.5 66.5 66.6 0.0
13.|-- 120.28.9.225 50.0% 10 287.3 287.4 287.3 287.5 0.0
14.|-- 112.198.191.1 70.0% 10 303.8 303.8 303.7 304.0 0.0
15.|-- 112.198.191.70 0.0% 10 304.4 305.6 303.7 320.6 5.2
16.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0

24/11/2017 14:42:04 UTC
--------------------

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 192.168.254.254 - 0 | 36 | 36 | 0 | 1 | 2 | 1 |
| 10.91.18.82 - 0 | 36 | 36 | 20 | 28 | 65 | 21 |
| 10.205.79.154 - 0 | 36 | 36 | 20 | 26 | 67 | 20 |
| 112.198.191.85 - 0 | 36 | 36 | 35 | 39 | 80 | 35 |
| No response from host - 100 | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| xe-0-1-0-xcr1.hkg.cw.net - 0 | 36 | 36 | 36 | 42 | 85 | 39 |
| ae2-xcr1.tyo.cw.net - 0 | 36 | 36 | 251 | 257 | 301 | 252 |
| as0-xcr1.pal.cw.net - 0 | 36 | 36 | 189 | 202 | 246 | 189 |
| ae1-xcr2.nyk.cw.net - 0 | 36 | 36 | 239 | 244 | 289 | 242 |
| eqix-ix-ny8.blizzard.com - 0 | 36 | 36 | 256 | 263 | 306 | 258 |
| ae1-br01-eqny8.blizzardonline.net - 0 | 36 | 36 | 247 | 252 | 296 | 249 |
| No response from host - 100 | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| be2-pe01-eqla1.blizzardonline.net - 0 | 36 | 36 | 321 | 329 | 377 | 323 |
| lax-eqla1-ia-bons-02.blizzardonline.net - 0 | 36 | 36 | 322 | 329 | 375 | 324 |
| 24.105.30.129 - 0 | 36 | 36 | 311 | 318 | 364 | 313 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
@ccorum
Starting from hop 1, you have Worst latency 600+ms. I won't expect this high number in the first hop (between your computer and router). Also there are some data packet losses through out the test:
| 192.168.0.1 - 0 | 3007| 3007 | 1 | 5 | 601 | 1
| 10.145.100.1 - 0 | 3006 | 3006 | 9 | 16 | 603 | 12
| 172.30.83.161 - 0 | 3006 | 3006 | 13 | 21 | 650 | 16
| po20.demia001cr1.mchsi.com - 1 | 2996 | 2993 | 25 | 32 | 670 | 26
po11.stlmo001cr1.mchsi.com - 1 | 3002 | 3001 | 27 | 33 | 586 | 31
| po10.stlmo001er1.mchsi.com - 1 | 3003 | 3002 | 25 | 32 | 641 | 29
stlo-b1-link.telia.net - 1 | 3003 | 3002 | 24 | 32 | 673 | 39
| chi-b21-link.telia.net - 1 | 3002 | 3001 | 32 | 39 | 628 | 36
blizzard-ic-322962-chi-b21.c.telia.net - 0 | 3006 | 3006 | 27 | 36 | 640 | 33
| ae1-br01-eqch2.blizzardonline.net -1 | 3002 | 3001 | 26 | 34 | 667 | 28 xe-0-0-0-0-br01-eqla1.blizzardonline.net -1 |3002 | 3001 | 78 | 86 | 682 | 82
| be1-pe01-eqla1.blizzardonline.net - 1 | 3003 | 3002 | 76 | 84 | 674 | 83

Try this steps in this support article:
https://us.battle.net/support/en/article/112206
@Caloy
There was a very high data packet loss at hop 13:
13.|-- 120.28.9.225 50.0% 10 287.3 287.4 287.3 287.5 0.0

You may want to contact your ISP to investigate.

Join the Conversation

Return to Forum