Latency Issues

Technical Support
I tried making a ticket and am having issues getting it to go through. Over the last few days, I have been having an issue with high lag spikes that will continue non stop while trying to play.

TRACEROUTE:
traceroute to 50.21.144.45 (50.21.144.45), 15 hops max, 60 byte packets
1 Blizzard Blizzard 0.269 ms 0.268 ms 1.202 ms
2 24.105.18.131 (24.105.18.131) 0.577 ms 0.603 ms 0.664 ms
3 137.221.105.16 (137.221.105.16) 0.617 ms 0.637 ms 0.698 ms
4 137.221.66.18 (137.221.66.18) 1.177 ms 1.178 ms 1.176 ms
5 137.221.83.66 (137.221.83.66) 12.852 ms 12.866 ms 12.868 ms
6 137.221.65.68 (137.221.65.68) 13.643 ms 12.788 ms 12.774 ms
7 137.221.65.1 (137.221.65.1) 13.068 ms 13.078 ms 25.073 ms
8 137.221.65.7 (137.221.65.7) 12.628 ms 12.640 ms 29.065 ms
9 137.221.70.32 (137.221.70.32) 12.643 ms 12.514 ms 12.577 ms
10 eqix-sv1.windstream.com (206.223.116.213) 12.353 ms 14.352 ms 14.320 ms
11 ae6-0.cr02.lsaj01-ca.us.windstream.net (40.138.83.186) 24.884 ms 23.219 ms 23.286 ms
12 ae5-0.cr01.lsaj01-ca.us.windstream.net (40.138.83.188) 23.360 ms 23.349 ms 23.343 ms
13 ae7-0.cr01.dlls01-tx.us.windstream.net (169.130.114.157) 40.582 ms 40.625 ms 40.634 ms
14 ae7-0.cr02.atln02-ga.us.windstream.net (40.132.58.204) 62.821 ms 62.836 ms 62.838 ms
15 ae1-0.pe05.atln02-ga.us.windstream.net (169.130.170.173) 74.087 ms 74.092 ms 74.092 ms

22/05/2019 01:09:37 UTC
--------------------

PING:
PING 50.21.144.45 (50.21.144.45) 56(84) bytes of data.

--- 50.21.144.45 ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 2999ms

22/05/2019 01:09:37 UTC
--------------------

MTR:
Start: Wed May 22 01:09:35 2019 Blizzard 1.|-- Blizzard 0.0% 10 0.3 0.3 0.2 0.3 0.0
2.|-- 24.105.18.131 0.0% 10 0.8 0.6 0.5 0.8 0.0
3.|-- 137.221.105.16 0.0% 10 0.7 0.7 0.5 0.7 0.0
4.|-- 137.221.66.18 0.0% 10 0.6 0.8 0.5 1.9 0.3
5.|-- 137.221.83.66 0.0% 10 24.8 15.9 12.7 30.3 6.3
6.|-- 137.221.65.68 0.0% 10 12.7 13.6 12.7 18.8 1.8
7.|-- 137.221.65.1 0.0% 10 12.9 12.9 12.7 13.0 0.0
8.|-- 137.221.65.7 0.0% 10 13.0 12.9 12.8 13.2 0.0
9.|-- 137.221.70.32 0.0% 10 12.7 12.7 12.5 12.9 0.0
10.|-- eqix-sv1.windstream.com 0.0% 10 12.6 12.8 12.5 13.5 0.0
11.|-- ae6-0.cr02.lsaj01-ca.us.windstream.net 0.0% 10 23.2 26.7 23.2 54.8 9.9
12.|-- ae5-0.cr01.lsaj01-ca.us.windstream.net 0.0% 10 23.2 23.3 23.2 23.5 0.0
13.|-- ae7-0.cr01.dlls01-tx.us.windstream.net 0.0% 10 40.6 40.6 40.5 40.7 0.0
14.|-- ae7-0.cr02.atln02-ga.us.windstream.net 0.0% 10 61.8 61.6 61.4 62.0 0.0
15.|-- ae1-0.pe05.atln02-ga.us.windstream.net 0.0% 10 74.1 74.2 74.1 74.3 0.0
16.|-- h217.81.130.40.static.ip.windstream.net 0.0% 10 83.0 84.5 82.9 97.4 4.5
17.|-- 209.192.1.210 0.0% 10 125.8 69.6 63.2 125.8 19.8
18.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0

22/05/2019 01:09:35 UTC
--------------------

This is the looking glass results I got. Looking for any help.
i also have this issue which happened today

PING:
PING 118.101.104.134 (118.101.104.134) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 118.101.104.134: icmp_seq=1 ttl=53 time=187 ms
64 bytes from 118.101.104.134: icmp_seq=2 ttl=53 time=186 ms
64 bytes from 118.101.104.134: icmp_seq=3 ttl=53 time=195 ms
64 bytes from 118.101.104.134: icmp_seq=4 ttl=53 time=195 ms

--- 118.101.104.134 ping statistics ---
4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 3000ms
rtt min/avg/max/mdev = 186.845/191.478/195.964/4.480 ms

24/05/2019 15:08:54 UTC
--------------------

TRACEROUTE:
traceroute to 118.101.104.134 (118.101.104.134), 15 hops max, 60 byte packets
1 Blizzard Blizzard 0.289 ms 0.340 ms 0.349 ms
2 24.105.18.131 (24.105.18.131) 0.637 ms 0.718 ms 0.853 ms
3 137.221.105.12 (137.221.105.12) 0.540 ms 0.705 ms 0.917 ms
4 137.221.66.16 (137.221.66.16) 0.704 ms 0.705 ms 0.708 ms
5 137.221.83.66 (137.221.83.66) 5.945 ms 5.960 ms 5.963 ms
6 137.221.65.68 (137.221.65.68) 5.733 ms 5.763 ms 5.748 ms
7 137.221.68.32 (137.221.68.32) 5.541 ms 5.622 ms 5.469 ms
8 lax-ge1.tm.net.my (206.223.123.94) 5.506 ms 5.511 ms 5.565 ms
9 * * *
10 118.101.104.134 (118.101.104.134) 186.903 ms 186.680 ms 186.705 ms

24/05/2019 15:08:54 UTC
--------------------

MTR:
Start: Fri May 24 15:08:54 2019 Blizzard 1.|-- Blizzard 0.0% 10 0.2 0.3 0.2 0.3 0.0
2.|-- 24.105.18.131 0.0% 10 0.5 0.5 0.5 0.6 0.0
3.|-- 137.221.105.12 0.0% 10 0.5 0.6 0.5 0.9 0.0
4.|-- 137.221.66.16 0.0% 10 0.6 0.6 0.5 0.9 0.0
5.|-- 137.221.83.66 0.0% 10 5.8 6.3 5.6 11.9 1.9
6.|-- 137.221.65.68 0.0% 10 5.8 6.5 5.6 12.9 2.2
7.|-- 137.221.68.32 0.0% 10 5.6 5.6 5.5 5.9 0.0
8.|-- lax-ge1.tm.net.my 0.0% 10 5.3 5.5 5.3 6.5 0.0
9.|-- ??? 100.0 10 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0
10.|-- 118.101.104.134 0.0% 10 187.2 189.6 186.6 196.5 4.5

24/05/2019 15:08:54 UTC
--------------------

it literally is unplayable at the moment. already flush DNS and restart modem too but to no solution.

Join the Conversation

Return to Forum