HIGH PING and spike lag

Technical Support
hey I did WInMTR test and have this result.
i usually have 120 ping with some spike lag to 500 or 600; . but now it start to become even worst.

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| 192.168.1.1 - 0 | 129 | 129 | 0 | 0 | 4 | 0 |

| 62.215.1.161 - 0 | 129 | 129 | 2 | 2 | 4 | 2 |

| 62.215.1.8 - 0 | 129 | 129 | 2 | 2 | 18 | 2 |

| msf-core-so10.fasttelco.net - 0 | 129 | 129 | 1 | 2 | 8 | 2 |

| 62.215.0.139 - 0 | 129 | 129 | 1 | 2 | 18 | 2 |

| No response from host - 100 | 26 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| ix-ae-16-0.tcore1.jsd-jeddah.as6453.net - 25 | 66 | 50 | 0 | 39 | 61 | 28 |

|if-xe-9-1-0-2-15.tcore2.wyn-marseille.as6453.net - 32 | 58 | 40 | 99 | 111 | 114 | 99 |

|if-ae-2-2.tcore1.wyn-marseille.as6453.net - 28 | 62 | 45 | 0 | 116 | 119 | 108 |

|if-ae-8-1600.tcore1.pye-paris.as6453.net - 27 | 64 | 47 | 0 | 112 | 117 | 111 |

| if-ae-11-2.tcore1.pvu-paris.as6453.net - 40 | 51 | 31 | 101 | 111 | 117 | 111 |

| No response from host - 100 | 26 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 26 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| BLIZZARD-EN.ear2.Paris1.Level3.net - 40 | 50 | 30 | 106 | 115 | 139 | 122 |

| ae1-br02-eqpa4.as57976.net - 31 | 59 | 41 | 109 | 121 | 153 | 109 |

| et-0-0-3-br02-eqam1.as57976.net - 31 | 59 | 41 | 0 | 117 | 162 | 119 |

| et-0-0-67-pe02-eqam1.as57976.net - 23 | 70 | 54 | 108 | 118 | 154 | 114 |

| 137.221.66.47 - 40 | 51 | 31 | 108 | 121 | 125 | 108 |

| 185.60.112.157 - 28 | 62 | 45 | 103 | 114 | 118 | 103 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
Hello hello my smot gnom.
| ix-ae-16-0.tcore1.jsd-jeddah.as6453.net - 25 | 66 | 50 | 0 | 39 | 61 | 28 |
Data packet loss started from this hop and onwards. This node belongs to Tata Communications located in Italy.

Note that EU server is located in France. That means a problem in the middle.
You should check with your ISP because it is an internet problem. See if they can do something.

Join the Conversation

Return to Forum