Error during install

Technical Support
Prev 1 3 4 5 6 Next
Deleting the Agent folder worked for me as well :)! Thank you!
I followed the above steps and solve it by deleting the 'Agent' folder.
Worked for me. You good, you.
Worked. Thanks.
Thanks a lot bro, deleting agent folder worked as it did with most people, appreciate it =)
thanks a lot!!!!
Fixed my issue thanks man!!!
I checked under the Battle.net folder, and I can't find the agent folder.

UPDATE: I was looking under C:\Program Data\Blizzard Entertainment\Battle.net rather than C:\Program Data\Battle.net. I deleted the agent folder and it works now!
Thanks a ton! Deleting agent folder worked for me too!
Thank you Origami, today you are my hero!
Thanks! worked after deleting the Agent folder ^-^ your the man!
Thank you. I had to delete the whole battlenet folder but it worked. much <3
+1 deleting the agent folder, worked like a charm.
Thank you so much! This fixed it for me.
deleting the agent folder did it, thanks!
Thank you for making this post.
It completely fixed the problem I was having trying to get the game installed.
thank you for this. Delete the agent folder option worked for me.
I checked under the Battle.net folder, and I can't find the agent folder.

UPDATE: I was looking under C:\Program Data\Blizzard Entertainment\Battle.net rather than C:\Program Data\Battle.net. I deleted the agent folder and it works now!


This was my issue, too, so thanks! I also had to delete the entire folder, not just the .db file, like you said.
This fix worked for me after a couple time of trying it.

Click Start (Windows Key + Q in Windows 8) and select Computer.
Windows XP: Click Start and select My Computer.
Double-click C:, then ProgramData, then Battle.net, then Agent.
Windows XP: Double-click C:, then Documents and Settings, then All Users, then Application Data, then Battle.net, then Agent.
Delete agent.db and try launching again.
If the issue persists, go back one folder, delete the Agent folder and try launching again.
If the issue persists, go back one folder, delete the Battle.net folder and try launching again.
If you still see an error message after you try these steps, another program may be causing the problem. Restart your computer and delete the Battle.net folder one more time.


deleting the program data fixed it for me as well. Bilzzard should add that in their fix link *hint hint blues!*

Join the Conversation

Return to Forum