Black Screen with hud and game still working

Bug Report
1 2 3 26 Next
Highly Rated
Black screen but the game still runs. Black boxes consumes the players screen using GTX 970, i7-6700k, asus z170 mark1. Same problem as video here: https://www.youtube.com/watch?v=PSz-lkBEekM
This issue has been affecting me since the closed betas. Still have not received any sort of solution.
Yea Still happening... How Have They Not Fixed It Yet?
I am having this problem too, my screen also turns green and red sometimes. Once it happens it stays there for the remaining game. I can see killcams and play of the game in full color.
Having the same problem here too. I had it already on CBT2, and looks likes nothing is fix from now on, that's great. Please try to fix it asap this is boring and i'll regret really fast to bought this game 40€. whatever....
same issue here, and sometimes the color of the game switches to greenis but the hud stays good color,
when the screen goes black hud shows in color but everything else black exept for reinhart shield contour appears white doted lines and escort contour white too.. it didnt do that in beta for me , out of 5 games ,2 flawless,1 went greenish in middle of the game, 2 others went black at random times in game, 1 in beginning the other at the end defending last point.

gtx680 ,win10 64bit ,16gig ram, i5 2500k running 4.5ghz, game installed on 2t wd black
Been having the same issue here since closed beta. I'm using the newest nvidia drivers on a machine with a GTX 970, i5-6600k, and 32 GB of DDR4 RAM. Mine slowly pixelates to complete black, but with the hud showing. This happens as often as every 5-10 mins of in game play (not in menus). Any help would be fantastic.
I found a solution to it.(Well at least my case) I simply opened GeForce experience as I have a gtx970 and pressed "Check for updates", updated the drivers and everything was good to go. Haven't had the problem since.

Edit: They released the new driver soon after the game servers launched.
This has been a problem for me also and I have reported it yet blizzard has still not responded. Do ur jobs...
05/23/2016 07:44 PMPosted by ExiLe
I found a solution to it.(Well at least my case) I simply opened GeForce experience as I have a gtx970 and pressed "Check for updates", updated the drivers and everything was good to go. Haven't had the problem since.

Edit: They released the new driver soon after the game servers launched.

it happenned to me after update .. i might roll it back to see ... i unninstalled driver with guru3d unninstaller and reinstalled new ones and same result iam gona try older driver too see now, cuz every game gets me the black screen .. but it like a snake game when it start to go black its squares per line ..
just tried 365.10 wich was the one i was running with beta and it still does it... i cant even play 1 full game now..
05/23/2016 08:53 PMPosted by Goldyflix
just tried 365.10 wich was the one i was running with beta and it still does it... i cant even play 1 full game now..


I'm currently running 368.22 release date 5/23/2016. After updating to this it fixed everything "Learn how to get the optimal experience for Overwatch, World of Tanks, and War Thunder"
This one happens too often, If someone finds a permanent fix it would be great.

My PC Specs:
Graphics: NVIDIA GTX 560
Processor: Intel (R) Core (TM) i7-2600K CPU@3.40GHz
RAM: 16.0 GB
I am using drivers 368.22 and still having this problem. I can play fine for a while then I think it starts when a certain ability is used by some character my character's vision goes black, still can see red outlines on enemies and play but it's very difficult and remains through death. Even after the match has ended the majority of the screen is black until the play of the game when the screen goes back to normal.

980 Ti
i5 6600k
16 gb ram
2560x1440 @ 96 Hz
Windows 10 Pro
Same problem,using newest nvidia driver,when a player uses ultimate etc screen turns black,red or green,mostly black because of widows ult,reaper ult makes it red etc,i have gt 755m sli 8 ram i5 4700mq win 8.1 notebook,59hz screen,tried everything in game options btw
05/23/2016 10:30 PMPosted by ExiLe
05/23/2016 08:53 PMPosted by Goldyflix
just tried 365.10 wich was the one i was running with beta and it still does it... i cant even play 1 full game now..


I'm currently running 368.22 release date 5/23/2016. After updating to this it fixed everything "Learn how to get the optimal experience for Overwatch, World of Tanks, and War Thunder"


i was on 368.22 than downgraded to 365.10 , same results, iam back at 368.22 and still the same.....
Same exact issue. Black screen with HUD & player silhouettes. Game is unplayable at the moment

i5-2500K
NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
8192MB RAM
DirectX Version: 11.3
but the other thing.... because this happens so often(max 2 games straight without the glitch/bug)... i will get penalised for closing/disconnecting game early so often (disconnecting from game 1/3 minimum.... this morning happenned every single game...
when the game launches it thinks that theirs two screens and will go black if you load with 2 ports going to the screen this error will occur.

work around ctrl+alt + delete then turn off and then on your monitor

code
https://www.youtube.com/watch?v=h2S1pz46saw

same problem here, never happened to me in the beta tho

Join the Conversation

Return to Forum