ping issues?

Technical Support
does anyone else seem to have a highping?
the ingame graph tells me im around 160 since last night even tho everywhere else i got my normal 10-15 ping except overwatch
I'm used to have 28ms or a little more. I can play many games but when I start overwatch my ping increase to 200 - 600ms.
meh its unplayable and only got issues in overwatch
Same here, I am playing on EU and since the launch of the recent patch, my RTT ping went from 30-55 to freaking 180 (it starts at 300 when i join a game and drops to 180). The game is literally unplayable, since my shots connect so late. I checked my connection and it is absolutely stable, also I am only experiencing this issue in OW.
same problem here
my ISP is unitymedia btw
09/14/2016 03:19 AMPosted by Frenzy
Same here, I am playing on EU and since the launch of the recent patch, my RTT ping went from 30-55 to freaking 180 (it starts at 300 when i join a game and drops to 180). The game is literally unplayable, since my shots connect so late. I checked my connection and it is absolutely stable, also I am only experiencing this issue in OW.


Yeah I have this problem only with OverWatch, others games are ok.
Same here, since the issues with Bnet i have 160 ping when it used to be 25.
Other games don't have this issue as well as my Internet being fine.
Eu and ISP is Unitymedia if that helps.
Same here. My ping used to be 15ms now its 10x bigger

Edit:
Seems to be zayo.com
Routenverfolgung zu www.blizzard.com [185.60.115.26]
über maximal 30 Hops:

1 <1 ms 1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 279 ms 23 ms 29 ms xxxxxxxx.hsi.kabel-badenwuerttemberg.de [xxxxxxxxx]
3 17 ms 7 ms 9 ms 172.30.21.65
4 10 ms 9 ms 14 ms 84.116.191.33
5 12 ms 10 ms 12 ms de-fra01b-ri1-ae1-0.aorta.net [84.116.134.10]
6 504 ms 10 ms 9 ms xe-1-2-0.mpr1.fra4.de.above.net [80.81.194.26]
7 165 ms 174 ms 165 ms ae27.cs1.fra9.de.eth.zayo.com [64.125.30.254]
8 175 ms 166 ms 163 ms ae0.cs1.fra6.de.eth.zayo.com [64.125.29.54]
9 164 ms 173 ms 165 ms ae2.cs1.ams17.nl.eth.zayo.com [64.125.29.59]
10 176 ms 163 ms 163 ms ae0.cs1.ams10.nl.eth.zayo.com [64.125.29.80]
11 195 ms 175 ms 174 ms ae6.cs1.lhr11.uk.eth.zayo.com [64.125.29.77]
12 167 ms 198 ms 166 ms ae5.cs1.lga5.us.eth.zayo.com [64.125.29.126]
13 173 ms 182 ms 181 ms ae0.cs2.lga5.us.eth.zayo.com [64.125.29.187]
14 166 ms 165 ms 167 ms ae3.cs2.ord2.us.eth.zayo.com [64.125.29.213]
15 165 ms 164 ms 164 ms ae2.cs2.sea1.us.eth.zayo.com [64.125.29.28]
16 171 ms 166 ms 176 ms ae27.mpr2.sea1.us.zip.zayo.com [64.125.29.3]
17 * ^C
used to have 32ms, now rocking 203ms. #austhings
from 50 to 180+ms. Only on Overwatch, other games ping is fine.
New routing setup? Ping seems to be fine now
I haven't played for 4 days straight. I usually have 100 ping and RTT (Which is good for me) Now, I have 1000+. My internet isn't the best, but it worked great last week.
Ping is not fine...routing only changed for blizzard-website. still 160ms
been like this for over a week. i am considering to ask for refund. i am just frustrated with this game atm. every other game i get between 70-90, which is fine for me.but overwatch? since last week its just a nightmare.
from 15ms to constant 157ms ! wtf is going on?
Yeah same. I wish I could refund since I didn't pay to change my ping from 50 to 200. They're not giving a !@#$ and doing anything from a week now, this is bull%^-*
i have the same problem as well... laggy as hell :(

playing on EU, everything else is pinging fine except overwatch... about 180-200 ms regularly and big amounts of packets loss (missing sounds, animations, etc).
the IND value slowly increases from 20 to 60-70 and it gets worse the more time in game passes
yeah so am i

after blizzard updated yesterday, Ping so high PNG 190++
i was changed my provider 3 times still useless
please blizzard fix this issue
i can't enjoy the game with high Ping, defeat everywhere
i posted a ticket. i hope they will send their repsonse asap. i will share their message here when i have something..

Join the Conversation

Return to Forum