Lost Connection to Server

Technical Support
Today has been a horrible day. Dunno if something is up with the servers but I keep getting DC'd every few minutes to seconds. My internet seems fine. I can do other things with it, but play Overwatch. Sometimes I'll start a match... be playing for like 30 seconds, then "Lost Connection To Server".

I type in my details to log in... it says "Entering Game Server", and at the top "Game Joined" (I assume it's rejoining me to previous game. But the screen just stays there.

Edit: My situation has gotten worse to the point that I can't log in to the server... just says "Entering Game..." then "Lost Connection to Server". Getting on my nerves. I can log in and play fine around 3am GMT onwards... But I work, and can't play at those times often or ever, except the weekends.

This is on the Europe Server.

Help please.
No solution as of now.
Thousands of Overwatch players face the same issue as you.
Ive had mine for 3 weeks now and others had it for months.
DO not try the links overwatch support gives you since none of them work.
All I can say is that it happens in a specific timeline 6:00AM-3:00PM for me
Good Luck
If you have found a solution please notify me on the thread
Back to this issue again today... At least I had a good few days =[
Happens to me a lot and i live in the us it is really irritating.
Been happening to me as well. All day its been random disconnects.
Back at it again today Blizzard... -Sigh-
Hey Ghost,

Likely there is something going on between you and the server. We are going to need to get you to run some connection tests so we can go from there. Just follow the below instructions for WinMTR and post the results and we can go from there.

1. Download WinMTR from http://winmtr.net/download-winmtr/
2. Unzip the WinMTR.zip file to the Desktop.
3. Open the WinMTR folder and select the 32 or 64 bit version. Choose whichever one corresponds to your version of Windows.
4. Run the WinMTR.exe
5. Type the IP address you want to trace in the "Host" field. If you are not sure what IP address to use, be sure to check out our "Running A Pathping Test" (https://us.battle.net/support/en/article/running-a-pathping-test) support article, which mentions all of our IPs used for troubleshooting purposes.
6. Click on "Start" and then launch the game. Once you notice the connection issue, play for about 10 more minutes, minimize the game and click on "Stop".
7. Click on "Copy text to clipboard" and paste the results into your reply.
Hello same problem here except I can't get past the "entering game" part. I've been having this problem on and off for awhile now. Here is the report

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 192.168.0.1 - 0 | 83 | 83 | 0 | 0 | 8 | 0 |
| No response from host - 100 | 17 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ge-1-3.MND1.skybroadband.com.ph - 0 | 83 | 83 | 7 | 14 | 33 | 13 |
| 130.105.0.30 - 0 | 83 | 83 | 9 | 16 | 34 | 15 |
| 114.108.193.162 - 0 | 83 | 83 | 9 | 15 | 37 | 13 |
| 114.108.193.161 - 0 | 83 | 83 | 9 | 16 | 34 | 15 |
| 130.105.0.48 - 0 | 83 | 83 | 10 | 15 | 34 | 13 |
| No response from host - 100 | 17 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ae-3-80.edge2.LosAngeles9.Level3.net - 0 | 83 | 83 | 159 | 165 | 184 | 164 |
| ae-3-80.edge2.LosAngeles9.Level3.net - 0 | 83 | 83 | 159 | 165 | 184 | 164 |
|BLIZZARD-EN.edge2.LosAngeles9.Level3.net - 0 | 83 | 83 | 159 | 166 | 187 | 160 |
| 37.244.0.35 - 0 | 83 | 83 | 159 | 166 | 186 | 164 |
| 37.244.0.103 - 0 | 83 | 83 | 159 | 166 | 189 | 163 |
| 24.105.30.129 - 0 | 83 | 83 | 159 | 165 | 183 | 163 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
Got kicked out of a Comp game yesterday when I was on a 8 win streak , rip comp points
I'm getting feed up with this game. I keep on getting the LC-202 lost connection over and over. And because of that I getting -75% of XP. I was at 3 games to play to get back up to 100% then I got the LC-202 again and I'm at 6 games before I'm back at 100% XP. this is bull S#@$. Is this what we paid good money for? What the hell is going on and how are you going to fix this? And why am I getting penalized for something out of my control.
Hello, these are my WinMTR results. I can't get past the "Entering Game" screen after it says "Game Server found"... It says "Entering Game" then "LOST CONNECTION TO SERVER". I keep trying to get in but nothing.

I can log in with no issues around dawn. Which is just ridiculous. 3am GMT isn't an ideal time to start playing Overwatch for me. But I know tomorrow night I'll have the same issue as always.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 192.168.100.1 - 0 | 101 | 101 | 0 | 0 | 10 | 0 |
| 41-218-208-1-adsl-dyn.4u.com.gh - 0 | 101 | 101 | 3 | 3 | 10 | 3 |
| 80.87.78.69 - 0 | 101 | 101 | 3 | 6 | 51 | 7 |
| ghanatel-gw.uk.cw.net - 74 | 26 | 7 | 0 | 3 | 4 | 3 |
| so-7-0-3-xcr2.lnd.cw.net - 0 | 101 | 101 | 97 | 97 | 124 | 97 |
| ae0-xcr1.lnd.cw.net - 0 | 100 | 100 | 97 | 98 | 135 | 97 |
| ae15-xcr1.lns.cw.net - 0 | 100 | 100 | 97 | 99 | 158 | 98 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| No response from host - 100 | 20 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
TRACEROUTE results:

Tracing route to 185.60.112.157 over a maximum of 30 hops

1 3 ms <1 ms <1 ms 192.168.100.1
2 3 ms 3 ms 3 ms 41-218-208-1-adsl-dyn.4u.com.gh [41.218.208.1]
3 24 ms 4 ms 7 ms 80.87.78.69
4 3 ms 3 ms 3 ms ghanatel-gw.uk.cw.net [194.112.78.178]
5 97 ms 97 ms 97 ms so-7-0-3-xcr2.lnd.cw.net [194.112.78.177]
6 97 ms 98 ms 97 ms ae3-xcr2.lsw.cw.net [195.2.28.182]
7 97 ms 97 ms 97 ms ae11-xcr1.lns.cw.net [195.2.25.206]
8 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.

Trace complete.
PATHPING results:

Tracing route to 185.60.112.157 over a maximum of 30 hops

0 Shaded [192.168.100.3]
1 192.168.100.1
2 41-218-208-1-adsl-dyn.4u.com.gh [41.218.208.1]
3 80.87.78.69
4 ghanatel-gw.uk.cw.net [194.112.78.178]
5 so-7-0-3-xcr2.lnd.cw.net [194.112.78.177]
6 ae3-xcr2.lsw.cw.net [195.2.28.182]
7 ae11-xcr1.lns.cw.net [195.2.25.206]
8 * * *
Computing statistics for 175 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 Shaded [192.168.100.3]
0/ 100 = 0% |
1 1ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 192.168.100.1
0/ 100 = 0% |
2 3ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 41-218-208-1-adsl-dyn.4u.com.gh [41.218.208.1]
0/ 100 = 0% |
3 6ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 80.87.78.69
0/ 100 = 0% |
4 6ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% ghanatel-gw.uk.cw.net [194.112.78.178]
0/ 100 = 0% |
5 104ms 1/ 100 = 1% 1/ 100 = 1% so-7-0-3-xcr2.lnd.cw.net [194.112.78.177]
0/ 100 = 0% |
6 105ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% ae3-xcr2.lsw.cw.net [195.2.28.182]
0/ 100 = 0% |
7 100ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% ae11-xcr1.lns.cw.net [195.2.25.206]

Trace complete.
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 192.168.0.1 - 0 | 1979 | 1979 | 0 | 0 | 7 | 0 |
| 118.179.177.33 - 0 | 1979 | 1979 | 0 | 1 | 28 | 1 |
| 10.225.1.25 - 1 | 1960 | 1955 | 0 | 2 | 44 | 1 |
| xe-1-2-0.dhakacom.com - 20 | 1117 | 902 | 0 | 2 | 28 | 3 |
| xe-1-3-0.dhakacom.com - 0 | 1979 | 1979 | 0 | 1 | 31 | 2 |
| GI0-2-2-aggr01.as58656.net - 0 | 1979 | 1979 | 0 | 1 | 8 | 5 |
| te0-0-0-core01.as58656.net - 0 | 1979 | 1979 | 0 | 1 | 6 | 1 |
|ix-xe-0-2-3-0.tcore2.MLV-Mumbai.as6453.net - 1 | 1953 | 1947 | 45 | 48 | 82 | 45 |
|if-ae-18-2.tcore2.SVW-Singapore.as6453.net - 1 | 1902 | 1883 | 107 | 110 | 142 | 110 |
|if-ae-11-2.thar1.SVQ-Singapore.as6453.net - 1 | 1953 | 1947 | 112 | 116 | 245 | 113 |
| ae-6.r00.sngpsi05.sg.bb.gin.ntt.net - 1 | 1941 | 1932 | 99 | 115 | 139 | 114 |
| ae-10.r20.sngpsi05.sg.bb.gin.ntt.net - 1 | 1937 | 1927 | 97 | 117 | 276 | 115 |
| ae-8.r22.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net - 1 | 1941 | 1932 | 300 | 303 | 342 | 301 |
| ae-40.r02.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net - 1 | 1942 | 1933 | 302 | 305 | 336 | 303 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 402 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 400 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 400 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 401 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 404 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 398 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 399 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 399 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 404 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Destination network unreachable. - 100 | 399 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider
This started happening to me as well just yesterday and since then i can not play!!
This has been happening to me for months. I've completed all of the troubleshooting steps (opening ports in firewall, clearing DNS... etc) and although it's gotten better, I still get frequent disconnects. If it were something between me and the servers I feel like it would happen at random times during a match but EVERY disconnect is at the end of a match. There are SO many people complaining about this. At what point is it Blizzard and not us?

Please, this needs to be addressed.
I'm on the xbox and it doesn't seem to matter how many devices are connected in the house(1 or 5) it is still kicking me from games. I wouldn't mind as much if I wasn't getting banned for it but I am, and it's for something out of my control so I'm getting more and more irritated and angry. I get kicked out/disconnected multiple times a day, and I've been banned for 20 hours today just bc it kicked me out of a competitive game right at the beginning for absolutely no reason. Please fix this as I'm worried every time I go into a competitive game, and if I just stop playing it then I'm not getting all the features I payed for.
*bump* Still waiting for a reply/fix. Haven't been able to rank up or play at all because of this.
I haven't been able to play either. It always says login error now (BC-152), even though I'm logged in and have been for the past 2 days.
This has been happening to me since September.. It's already half of November and there is still no fix. I can't log in from 8AM-6PM GMT +8. I've even had live chats but there seems to be no luck.

Join the Conversation

Return to Forum