Game Crashing

Technical Support
Hi,

So I have just tried to launch my game but it has kept on crashing whenever I launch it, It says Playing Game. then nothing happens, I have tried everything e.g. Scanning & Repairing, Reinstalling, Restarting PC, Loggin out of account. But nothing will work, Please help me.
Same issue going on an hour now. Seems to have been missed in the giant mess of ping complaints.

Scratch that, reset fixed it. Might have something to do with Discord overlay. Try shift `?
I do recommend disabling discord overlay if you are encountering black screen issues like this. Here are other great tips as well:

https://us.battle.net/support/en/article/26054
01/20/2018 08:43 PMPosted by Crayon
Same issue going on an hour now. Seems to have been missed in the giant mess of ping complaints.

Scratch that, reset fixed it. Might have something to do with Discord overlay. Try shift `?

I have already tried that and it still will not work.

What do you mean by resetting it fixed it, Do you mean Scanning & Repairing it?
01/20/2018 08:53 PMPosted by WyomingMyst
I do recommend disabling discord overlay if you are encountering black screen issues like this. Here are other great tips as well:

https://us.battle.net/support/en/article/26054


The thing is, That it is not a black screen, I am pressing the "Play" button but when I press it it says the game is launching and then it says its launches and suddenly does not open, then it just goes back to where you launch the game and it will not work. There must be another solution
Okay that is different. Try doing a full uninstall and reinstall of the Blizzard App Launcher this time, remember to delete the cache folder as detailed in these instructions:

https://us.battle.net/support/en/article/30304
01/20/2018 09:33 PMPosted by WyomingMyst
Okay that is different. Try doing a full uninstall and reinstall of the Blizzard App Launcher this time, remember to delete the cache folder as detailed in these instructions:

https://us.battle.net/support/en/article/30304

That still does not work.
facing the same problem. tried
01/20/2018 09:43 PMPosted by Nala
01/20/2018 09:33 PMPosted by WyomingMyst
Okay that is different. Try doing a full uninstall and reinstall of the Blizzard App Launcher this time, remember to delete the cache folder as detailed in these instructions:

https://us.battle.net/support/en/article/30304

That still does not work.


same problem... tried everything. doesn't work
same issue
same issue.
Same issue
Same. This is all very irritating. I've done everything anybody can suggest and it just does this at random. Sometimes it works, sometimes it doesn't. Extremely aggravating. Pleeeaase get this fixed Blizzard

Join the Conversation

Return to Forum