High Latency after more than a month.

Technical Support
This is my second thread, my first did not receive a reply or help of any kind. Basically, I get very high latency during peak times on my realm, it jumps between 400-800ms and is absolutely unplayable.

I have done no PvP and hardly any PvE for the past month because of this, all I can do is talk and farm ore, this is simply not good enough. I have done everything imaginable to try and resolve the issue. Even tried the game on different PCs and different internet connections.

I have been through so many threads, deleted cache, WTF and addons folders.

I've reset my UI, chat windows, I've tried playing on a stock standard installation.

I've watched all the troubleshooting videos that blizzard has put on youtube and nothing has helped.

I have performed tracerts and pathpings, I will paste the results below.

Tracert.

Tracing route to 12.129.254.216 over a maximum of 30 hops

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 14 ms 15 ms 14 ms adl-pow-ibo-l3-1-tun-10.tpgi.com.au [10.20.21.253]
3 14 ms 14 ms 15 ms 220-244-137-85.tpgi.com.au [220.244.137.85]
4 15 ms 15 ms 15 ms adl-sot-way-crt1-g-4-1-0.tpgi.com.au [203.29.135.21]
5 41 ms 39 ms 39 ms 203-26-22-037.static.tpgi.com.au [203.26.22.37]
6 209 ms 208 ms 207 ms te2-8.ccr01.sjc05.atlas.cogentco.com [38.122.92.209]
7 209 ms 208 ms 208 ms te0-2-0-4.ccr22.sjc01.atlas.cogentco.com [154.54.84.57]
8 209 ms 209 ms 209 ms be2167.mpd22.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54.28.77]
9 249 ms 247 ms 248 ms be2135.mpd22.mci01.atlas.cogentco.com [154.54.6.34]
10 248 ms 248 ms 247 ms be2141.ccr22.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.5.158]
11 254 ms 259 ms 247 ms be2032.ccr21.dfw03.atlas.cogentco.com [154.54.6.54]
12 300 ms 287 ms 284 ms 192.205.36.221
13 287 ms 287 ms 287 ms cr2.dlstx.ip.att.net [12.122.138.18]
14 288 ms 287 ms 283 ms cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.28.178]
15 281 ms 284 ms 284 ms gar29.la2ca.ip.att.net [12.122.129.241]
16 286 ms 283 ms 282 ms 12.122.251.190
17 285 ms 287 ms 287 ms mdf001c7613r0002.lax1.attens.net [206.16.68.54]
18 * * * Request timed out.
19

Pathping.

Tracing route to 12.129.209.68 over a maximum of 30 hops

0 ****-PC [192.168.0.2]
1 192.168.0.1
2 10.20.21.18
3 adl-sot-way-csw1-po-11.tpgi.com.au [202.7.162.158]
4 adl-sot-way-crt1-ge-4-0-0.tpgi.com.au [202.7.171.49]
5 203-26-22-037.static.tpgi.com.au [203.26.22.37]
6 te2-8.ccr01.sjc05.atlas.cogentco.com [38.122.92.209]
7 te0-2-0-4.ccr21.sjc01.atlas.cogentco.com [154.54.84.53]
8 be2164.ccr21.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54.28.33]
9 be2132.ccr21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54.30.54]
10 be2012.ccr21.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.2.114]
11 be2031.ccr21.dfw03.atlas.cogentco.com [154.54.7.46]
12 192.205.36.221
13 cr2.dlstx.ip.att.net [12.122.138.18]
14 cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.28.178]
15 gar29.la2ca.ip.att.net [12.122.129.241]
16 12-122-254-234.attens.net [12.122.254.234]
17 206.16.68.46
18 * * *
Computing statistics for 425 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 *****-PC [192.168.0.2]
0/ 100 = 0% |
1 0ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 192.168.0.1
0/ 100 = 0% |
2 14ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 10.20.21.18
0/ 100 = 0% |
3 14ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% adl-sot-way-csw1-po-11.tpgi.com.au [202.7.162.158]
0/ 100 = 0% |
4 14ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% adl-sot-way-crt1-ge-4-0-0.tpgi.com.au [202.7.171.49]
0/ 100 = 0% |
5 39ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 203-26-22-037.static.tpgi.com.au [203.26.22.37]
0/ 100 = 0% |
6 215ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% te2-8.ccr01.sjc05.atlas.cogentco.com [38.122.92.209]
0/ 100 = 0% |
7 208ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% te0-2-0-4.ccr21.sjc01.atlas.cogentco.com [154.54.84.53]
0/ 100 = 0% |
8 209ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% be2164.ccr21.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54.28.33]
0/ 100 = 0% |
9 247ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% be2132.ccr21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54.30.54]
0/ 100 = 0% |
10 246ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% be2012.ccr21.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.2.114]
0/ 100 = 0% |
11 247ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% be2031.ccr21.dfw03.atlas.cogentco.com [154.54.7.46]
3/ 100 = 3% |
12 291ms 3/ 100 = 3% 0/ 100 = 0% 192.205.36.221
97/ 100 = 97% |
13 --- 100/ 100 =100% 0/ 100 = 0% cr2.dlstx.ip.att.net [12.122.138.18]
0/ 100 = 0% |
14 --- 100/ 100 =100% 0/ 100 = 0% cr2.la2ca.ip.att.net [12.122.28.178]
0/ 100 = 0% |
15 --- 100/ 100 =100% 0/ 100 = 0% gar29.la2ca.ip.att.net [12.122.129.241]
0/ 100 = 0% |
16 --- 100/ 100 =100% 0/ 100 = 0% 12-122-254-234.attens.net [12.122.254.234]
0/ 100 = 0% |
17 --- 100/ 100 =100% 0/ 100 = 0% 206.16.68.46

It has gotten to the point where I'm starting to simply not play anymore, this is NOT what I pay my monthly fee for and I am not getting what I paid for.

I have also not received any customer service of any kind, through the forums, facebook or twitter.

I'm extremely close to calling my credit card company and getting my transactions for game time reversed, because I shouldnt have to pay for something I am clearly not receiving. A month is more than enough time to remedy the situation.

Any help would be appreciated, thanks.
Check out this forum, I explain more on page 3. you are having the same problem and blizz has told me they will look at this forum.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/10787788876?page=3

Join the Conversation

Return to Forum