Your Game Installation is Damaged. Run Repair

Technical Support
I get this every time I start my game but I do not know how to run Repair.
Ok figured out how to repair. Will get back with more info.
Sollaira

To run the repair just go into the World of Warcraft folder. Then locate the repair icon and double click on it.
________________________________________________
Account and Technical Services Forum Representative
If you can't find a resolution to your issue, feel free to contact a Support Representative directly for further assistance. Their contact information can be found at the following link: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html

I'm available on the forums Monday through Friday from 12PM to 8Pm Pacific Time
Feel free to rate my services at the following link: http://www.surveymk.com/s/RZ289DL
I'm good, got Cata downloading :)
Sollaira

Glad to hear it's working for you. Feel free to post again if you have any other questions.
________________________________________________
Account and Technical Services Forum Representative
If you can't find a resolution to your issue, feel free to contact a Support Representative directly for further assistance. Their contact information can be found at the following link: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html

I'm available on the forums Monday through Friday from 12PM to 8Pm Pacific Time
Feel free to rate my services at the following link: http://www.surveymk.com/s/RZ289DL
i can't get my game to work. i can't find the repair tool and i clicked "Run as administrator" and the same message showed up. "Instillation error. Run a repair"
the acruall quote is "your game instillation is damaged. Run a repair." can anyone help me figure out WTF happened?!?!?!?

i gound a fourm that says to uninstall and download it again, but before i do it, will i have to install Burning Crusade and Wrath of the Lich King again? my other question is that will it delete my account?

CAN SOMEONE PLEASE ANSWER ME ASAP?!?!?!?!?
would someone be willing to show a step by step way because i cannot find out how to find the repair icon. please respond as soon as you can
Would you be willing to show me a step by step way to start repair im getting the error message "Your game instalation is damaged. Please run repair."
how do you run repair
You can run the Repair from the Start Menu:

Start > All Programs > World of Warcraft > World of Warcraft - Repair

You can also open the World of Warcraft folder and run the Repair straight from there.
________________________________________________
Account and Technical Services
If the Forum isn't helping, contact a Support Rep directly: http://us.blizzard.com/en-us/company/about/contact.html
'Black holes are where God divided by zero.'
Rate Me! https://www.surveymk.com/s/R6BG5YS
My repair will not work after i repair it still says its damaged
I have tried just about every suggestion on the web with no success. The last thing it looks like I can try is to re-install wow. Repair tool does not work. I have windows XP. Took 2 f^&*%^$ days to download, now stupid thing won't apply updates. Download damaged, duh. Is there a repair tool for the repair tool?
Nothing works for me i have litteraley tried every possible suggestion do you think blizzard could fix this problem soon???
my repair tool isnt working. what can i do to make the update download?
In my case, when I run the repair tool, it says everything is fine and nothing was repaired.

Yet I keep getting the message everytime I launch WoW.
Having the same problem:
WoW set to run as adminstrator.
Launch: Initially said, this downlaod isnt authorized.
Launch: Your game installation is damaged, Please run Repair
I run repair and find no problems
but again Launch: Your game installation is damaged, Please run Repair
So whats the go?
Complete re-install?
Followed this from another post and now all is working fine

ok found solution..

go to installation folder / Updates / and delete ::wow-0-14480-Win-final.MPQ::

this will reinstall the 4.2.a

hope this works for you :)
I tried that but mine does not reinstall the 4.2.a it goes and downloads the new one again and the issue is back again....any suggestions?
Seems to have worked. Now I'm only getting slow as a dead animal download speeds. We'll see....

Join the Conversation

Return to Forum