Battle.net Error #113

Technical Support
1 2 3 12 Next
Anyone getting this ? I'm from Australia playing on Jubei'Thos just seeing if anyone else is having the same issue or is it just me?
Says "The login server is currently busy. Please try again later. If the problem persists please contact technical support"

I've waited 30 mins or so and tried to login several times, still same problem :(.
Can't log in either from US
01/27/2014 06:30 PMPosted by Resinblast
Can't log in either from US


Ah so it's not just me, thx for the reply.
Sophita,

I saw some other people in your region getting this error a few hours ago. I think it might be ISP or region related.

1. Let's try power cycling the connection.

Here's a support article with steps on how to do that:

Resetting Network Devices

If that doesn't work try flushing the DNS.

2. Let's also try running a tracert to the realm you play on. This will hopefully help us see where the issue might be.

Here's a support article that will show you how to do that: Running a Trace Route

Let me know what happens.
______________________________________________________
I'm available Monday through Friday from 11AM to 8PM Pacific Time
Support Contact Information

Got some feedback? https://www.surveymonkey.com/s/Dankorii
Resinblast,

Are you also getting an error 113 when trying to log in, or are you just not able to connect?
______________________________________________________
I'm available Monday through Friday from 11AM to 8PM Pacific Time
Support Contact Information

Got some feedback? https://www.surveymonkey.com/s/Dankorii
Maybe you look into the error half of your playerbase is having right now?
I did the power cycle and dns flush. Still getting #113 error when trying to log in.
Dankorii, if you look across the forums there are a lot of people receiving error 113 this morning, across a variety of realms. Here's one of the posts: http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/11422782724
Its never Blizz fault LOL.. I get the same and im US Garrosh
I am able to log into one of my merged accounts but I can't log into the other on the same pc. it gets error 113. Its Blizzard Issue. these fixes wont work.
Many people are reporting it.

For example: http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/11422782724
#113 on my account, wife's works just fine
im having that erroe 113 issue right now ive been having it for the last hour and a half. so would be hopeful to have them fix the problem
Same issue
D/c'd and now I have this issue too
I'm on Turalyon and receiving the same 113. followed all troubleshooting and did trace route (see below)

1 <1 ms 2 ms 1 ms 192.168.1.1
2 10 ms 8 ms 10 ms 10.75.64.1
3 11 ms 27 ms 19 ms d226-9-105.home.cgocable.net [24.226.9.105]
4 10 ms 11 ms 11 ms 67.69.228.5
5 29 ms 26 ms 23 ms bx5-chicagodt_xe5-0-3.net.bell.ca [64.230.186.82]
6 25 ms 27 ms 25 ms 12.249.212.9
7 50 ms 51 ms 51 ms cr2.cgcil.ip.att.net [12.122.132.242]
8 51 ms 51 ms 51 ms cr1.n54ny.ip.att.net [12.122.1.1]
9 89 ms 53 ms 105 ms gar1.nw2nj.ip.att.net [12.122.131.81]
10 49 ms 46 ms 47 ms 12.122.251.10
11 52 ms 51 ms 51 ms mdf001c7613r0004-gig-10-1.nyc3.attens.net [63.240.65.18]
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.

Also used repair tool just in case, but alas no change.
same here, 113 for me. wife's comp which is 4 feet to my right, no issues for her account, but mine still comes up error 113.
same ting in canada , qu ebec !! what happened
01/27/2014 07:39 PMPosted by Dankorii
Sophita,

I saw some other people in your region getting this error a few hours ago. I think it might be ISP or region related.

1. Let's try power cycling the connection.

Here's a support article with steps on how to do that:

https://us.battle.net/support/en/article/7300082?utm_source=internal&utm_medium=support_forums&utm_campaign=BlizzardCS" class="bml-link-url2">Resetting Network Devices</a>

If that doesn't work try [url="http://us.battle.net/support/en/article/7300086?utm_source=internal&utm_medium=support_forums&utm_campaign=BlizzardCS"]flushing the DNS.[/url]

2. Let's also try running a tracert to the realm you play on. This will hopefully help us see where the issue might be.

Here's a support article that will show you how to do that: [url="https://us.battle.net/support/en/article/496?utm_source=internal&utm_medium=support_forums&utm_campaign=BlizzardCS"]Running a Trace Route[/url]

Let me know what happens.
______________________________________________________
I'm available Monday through Friday from 11AM to 8PM Pacific Time
[url="https://us.battle.net/support/en/article/contact"]Support Contact Information[/url]

Got some feedback? <a href="https://www.surveymonkey.com/s/Dankorii


Look at http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/11422782724

How do several people in the same region, physical location have one get in and another fail with the #113 error? Please think and read the reports before making assumptions, it doesn't aid in credibility.
i can log in but my wife cant we play on vashj

Join the Conversation

Return to Forum