Elementium Stormshield display bug.

Bug Report
This item doesn't display on the character model.
Having the same problem.
I am having the same issue. It doesn't display on my back.
Same.
Same here although it does display when your in melee stance or have your shield out in your hand.

Have a few screenies

http://img193.imageshack.us/img193/5265/shieldbug1.jpg (Not Showing on Back)
http://img3.imageshack.us/img3/3315/shieldbug2.jpg (Shield showing when in Melee stance)
http://img42.imageshack.us/img42/5749/shieldbug3.jpg (Shield showing while in hand)
Yup same here. Just made this for myself and it does not display :(

I made the other tanking shield for a guild mate and it does display so this has to be a bug.
Just chiming in to confirm that this is also not showing for me. Hopefully they can hotfix it soon, I feel so naked without a shield. =(
Indeed, same problem for me... Wtb shield graphic please.
same issue, doesn't display when its hanging on your back, only when your weapon is drawn.
Same problem...
Just posting to confirm that I am having the same issue. My shield is only visible when in melee stance on my arm. It never displays on my back, either in or out of combat. It seems to me to be working more like a caster off-hand item, rather than a shield.
please please fix this, shamans look like idiots without a shield showing.
Yes, would like this fixed.
Same here. Fix please.. I just busted fanny to get it crafted, and now I can't see it :(

Join the Conversation

Return to Forum