[Bug] Elementium Stormshield - Display

Bug Report
Prev 1 10 11 12 13 Next
Bump. Very disappointing customer service. Next time you send me your mails to rate your service expect to see the truth.
If I was wearing a robe, this might be ok. But wearing pants and nothing on my back - outrageous! What kind of warrior of anything is seen carrying a 1h weapon and nothing else? Let mages pee on my grave forever and warriors always burst my bubble, but never leave me without a shield graphic - not ok!
I'm going to start preparing jugs of urine to send to their doorstep. Maybe, just maybe, I'll find a way to set them on fire too. Of course, I mean this in the most supportive way possible.
Fix it please? Or at least acknowledge that the bug is there? :(
Hey blues time to wake up, wipe the donut glaze crust off your mouth and get to work fixing this.
I just bought mine, and the same thing. Cant see it.
Got me walking around and people laughing at me.....
/sniff
Bump
bump
maybe they think we lying? Post a pic of your toon with no shield:

http://i737.photobucket.com/albums/xx20/Leavaugh/WOW/noshield.jpg
Here ya go, with out anything else on, no addons, and even a nice profo in the character screen.

http://i51.tinypic.com/25gqfcy.jpg
01/03/2011 5:43 AMPosted by Damíen
Got me walking around and people laughing at me.....
/sniff


hahahhahahahahhahahaha, omg. laughed so hard
Here's mine as well:

http://i52.tinypic.com/cte9j.jpg

Pretty aggravated this hasn't been fixed yet. Seems like it should be simple.
Bump!
bump
go blizz! read our problem! '-'
01/02/2011 11:38 PMPosted by Wilhelm
This bug may have been in the game from the start and people starting posting about it days later but to say they don't care or won't do anything is wrong, what so many people don't seem to notice is people that work for blizz have families too and should be able to see them during the biggest holiday of the year. This problem will be fixed and as several have said after sending in tickets it's a work in progress as they know about the bug. I may not be too happy about not being able to see it either but i'm not going to expect people to work every single day of the year to fix what really is a small bug compared to others, now please if you have nothing constructive to say other than bashing on blizz for not fixing every bug by the time a new expansion comes out don't post here.


Oh I am so sorry for being a concerned paying customer. I didn't know we play on free private server for me to care about who has families , life and what not.

Keep in mind that this thread was created on 12/21/10.
This bug may have been in the game from the start and people starting posting about it days later but to say they don't care or won't do anything is wrong, what so many people don't seem to notice is people that work for blizz have families too and should be able to see them during the biggest holiday of the year. This problem will be fixed and as several have said after sending in tickets it's a work in progress as they know about the bug. I may not be too happy about not being able to see it either but i'm not going to expect people to work every single day of the year to fix what really is a small bug compared to others, now please if you have nothing constructive to say other than bashing on blizz for not fixing every bug by the time a new expansion comes out don't post here.

i got this shield 2nd day cata came out still no blue response i understand its a cosmetic thing but you say they have families too well how come then all other cosmetic bugs have been fixed (least the ones that have been reported while we sit with our thumbs up our butt)
FIX IT sick of looking like a druid with my mace and nothing else half the time press z just to make sure its still there
I think this deserves to be fixed just as much as any other bug. The other week in heroic Halls of Origination, we were doing the I Hate That Song achievement on Anhuur. I offered to hold healing aggro on the snakes for one of the switches, and our tank informed me that this was not a good idea, because I didn't have a shield.

Now obviously I cleared up that little misunderstanding, but I can't run around proclaiming that I have a shield all the time, and I certainly don't feel like having to toggle 'z' constantly. However, I also don't want to run around looking like a total noob. This bug, graphical as it may be, detracts from my World of Warcraft gaming experience, not unlike any other kind of bug you might encounter. Please give it the attention it deserves.

Thank you.

Join the Conversation

Return to Forum