[Bug] Elementium Stormshield - Display

Bug Report
Prev 1 5 6 7 13 Next
How do you mess this up.
bump
bump
Please fix this?
PLEASE FIX IT! :(
Not listed in the new hotfixes for this Tuesday. WTF.
Also having this problem
come on blizz at least acknowledge this, it's not like this is a random green no one is using.
All I wanted for Christmas was to see my shield and feel like a real shaman again. :<
Bump, i look so retarded without a shield. Just fix it... *Off-hand ----> Shield* That's it! I guess 15$/month is not enough to get at least an awnser.

I'm having the same problem, will not show on my back.
Still no fix and still no acknowledgement from them that there is a problem in the first place fix it blizz at least say hey we know about it and next tues we will
Do a hot fix on it upon either reset or server maintenance like other people are saying offhand to shield
It probably will require a client patch, not just a hotfix. And it is the holidays, after all, so I can’t get too mad. I love you, Blizz, we can still be friends. For now.
Bump!

Just obtained it today; same issue.
Another Tear is shed :*(
sigh
This really needs to be addressed. Like it was said before, this has to be the most used Shield in the expansion and will be until 2nd tier of content.
Seems to work perfectly fine for goblin females.



Just kidding, fix this please
Crafting it tonight (finally) but am sad I won't be able to see it very much :(
12/28/2010 11:21 AMPosted by Blynks
Seems to work perfectly fine for goblin females.



Just kidding, fix this please


got my hopes up, lol

fix this moar blizz <3

Join the Conversation

Return to Forum